Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum poți obține tenul ideal

Cosmetica

Iată cum poți obține tenul ideal

Da, suna a clișeu, însă hidratarea este esențială. Știm că ai auzit asta foarte des, însă cu toate acestea multe femei refuză să se hidrateze corespunzător. Conform experților dermatologi, apa este esențială pentru un ten luminos și elastic. Nu este suficient să folosești numeroase creme hidratate, atât timp cât hidratarea nu vine și din interior. Asigură-te că bei cel puțin doi litri de apă în fiecare zi.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ TRATEZI ROȘEAȚA PIELII

Spanacul contribuie din plin la sănătatea tenului. Frunzele de spanac au un conținut bogat de vitamina A și vitamina C, ambele esențiale pielii. Pe lângă asta, spanacul conține betacaroten, pe care organismul îl trasnformă în vitamina A. Așadar, consumul de spanac este o soluție eficientă împotriva pielii lipsită de elasticitate și strălucire. Adaugă-l la salate, plăcinte sau consumă-l ca atare, într-o tocăniță simplă cu usturoi.

Experții te sfătuiesc să îți cureți intens fața zilnic, chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi. De-a lungul zilei acumulezi numeroase bacterii, praf și murdărie. Aceasta își face loc în porii pielii și de aici pot porni multe probleme precum ar fi acneea sau excesul de sebum. Este important să folosești zilnic o loțiune de curățare și chiar o loțiune tonică, care să revitalizeze pielea atunci când este necesar.

Factorul de protecție este esențial pentru un ten sănătos. Cu ajutorul cremelor și fondului de ten cu SPF reușești să ții la distanță radicalii liberi care afectează pielea și o îmbătrânesc prematur. Astfel eviți într-un mdo sigur petele, liniile fine, ridurile și toate celelalte semne ale îmbătrânirii și te protejezi de factorii externi care dăunează pe timp îndelungat.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top