Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 29 martie 2015

Horoscop 29 martie 2015 – Berbec
Lasa asteptarile absurde, pentru ca unii te pot dezamagi amarnic daca pretinzi lucruri imposibile de la ei. Priveste-i cu un dram de umor si detasare, fara sa speri interventii salvatoare sau sa-si respecte promisiunile facute. Ia-i mai degraba in gluma! Chiar daca unii promit marea cu sarea, nu-i crede, ci fa chiar un pic de haz pe seama angajamentelor lor, fiind convins ca nu se vor tine de cuvant. Unii chiar fac astfel de promisiuni asa, intr-o doara, si daca tu chiar iti pui bazele in promisiunile lor, ai putea da piept mai tarziu cu deceptie. Spune-le: da, siiiigur ca da, si treci mai departe!

Horoscop 29 martie 2015 – Taur
Nu te uita la cei din jur ca lor nu li s-au implinit unele vise. In fond, fiecare e cu norocul lui si mai ales cu meritele lui, deci daca cineva alaturi de tine spune ca ceea ce vrei tu sa obtii este imposibil, nu-l asculta! Tu ai alte sanse decat restul lumii, tu gandesti altfel, tu atragi diferit succesul in viata ta, pentru ca fiecare obtine ceea ce cheama catre el. Tu atragi cu ganduri pozitive reusita, deci nu are rost sa privesti la ceilalti. A te raporta la altii, a te lasa oprit din elan de povesti despre esecurile altora nu e in avantajul tau. Ai incredere in visul tau si construieste-l mai departe, cerand de sus ce este mai bun doar pentru tine!

Horoscop 29 martie 2015 – Gemeni
Cand esti mai altfel decat restul lumii, simti ochii tuturor asupra ta ca pe niste sageti. E felul lor de a te judeca, de a te cantari din priviri, de a incerca sa te aduca inapoi, printre ei, cu picioarele pe pamant. Nu te lasa dominat de judecatile lor nedrepte, ci fii tu insuti asa cum iti place sa fii. Si ce daca esti diferit? Si ce daca esti cu un cap deasupra? Protejeaza-te de vorbele lor acide sau de comentariile lor malitioase, pentru ca ei nu au de unde sa inteleaga cum e sa fii aparte! Originalitatea dicteaza unicitatea, deci nu incerca sa fii sters si oarecare printre atatia anonimi, ci lupta pentru dreptul tau de a fi diferit!

Horoscop 29 martie 2015 – Rac
Esti plin de indoieli si intrebari fara raspuns, care te fac sa inventezi scenarii fanteziste, dar neadevarate. Elibereaza-te de aceste suspiciuni, si invata sa te informezi mai atent cu privire la ceea ce acum te deruteaza. Nu stii ceva? Nu esti sigur de ceea ce ai in minte? Intreaba sincer, recunoaste ca nu stii, ai curajul sa ceri explicatii clare si juste, ca sa nu lasi mintea sau inima sa creeze basme pe marginea incertitudinilor tale. Vei vedea cat de simplu e sa pui intrebari in plus, sa ceri detalii despre ceea ce te macina, deci insista asupra acestui sfat: nu face presupuneri. Afla direct de la sursa!

Horoscop 29 martie 2015 – Leu
Uneori te indoiesti si tu de lucrurile in care credeai cu tarie. Incepi sa-ti pui intrebari serioase daca merita sa duci mai departe un vis. Te gandesti daca nu cumva prietenia in care crezi e doar o masca. Te preocupa adevaratele sentimente din inima ta sau ale celui drag. Lasa toate aceste nedumeriri la o parte si cultiva-ti credinta. Dubiile sunt inerente in drumul oricarui om catre telurile sale, sunt testele firesti prin care trece oricine pentru a demonstra ca merita ceea ce vrea sa obtina, ceea ce lupta sa castige. Nu renunta, inarmeaza-te cu uriase cantitati de gandire pozitiva si continua-ti calatoria catre scopul cel mare. Nu e departe!

Horoscop 29 martie 2015 – Fecioara
Daca ai pornit candva pe un drum considerandu-l misiunea ta cea mai importanta din aceasta faza a evolutiei tale, azi simti o mare schimbare! Parca, brusc, vantul bate din alta directie decat inainte si, odata cu aceasta modificare de atmosfera, parca se schimba ceva si in modul tau de a-ti privi rolul pe lume. Se naste o idee noua, o misiune noua in mintea ta si privesti la ceea ce faceai pana mai ieri cu alti ochi. Poate descoperi ca poti mai mult, ca vrei mai mult, ca meriti mai mult, de aceea ridici stacheta, pe de o parte, dar schimbi si sensul, pe de alta parte. E bine sa ai curajul sa schimbi macazul cu incredere ca e drumul cel mai potrivit.

Horoscop 29 martie 2015 – Balanta
Fa putina liniste in inima ta pentru a putea auzi adevarul cu mai multa claritate. Daca esti prins intr-un iures de stari contradictorii, frici, emotii negative, situatii confuze, nu vei putea asculta ce-ti transmite vocea ta interioara. Sigur e o voce acolo in adancul sinelui tau care-ti transmite cele mai utile sfaturi, dar daca tu nu te opresti un pic din viata stresanta de zi cu zi, nu ai cum sa-i intelegi mesajul. Odihneste-te un pic, rupe-te de vacarmul care te inconjoara, mediteaza, roaga-te, ofera-ti cateva clipe veritabile de liniste si pace interioara ce te vor ajuta sa afli adevarul cel mai profund, indiferent de spune lumea exterioara.

Horoscop 29 martie 2015 – Scorpion
Pana si iubirea cere antrenament, deci nu te teme sa recunosti in fata celui fata de care nutresti unele sentimente ca ai nevoie de ajutor, de ingaduinta din partea sa, de multa rabdare. Poate nu esti cel mai priceput in a-i arata jumatatii tale cat de mult il iubesti, ca atare trebuie sa i-o spui direct, ca sa nu fie dezamagit in cazul in care mai uiti sa-i amintesti ce simti. Modul in care el iti daruieste tie iubire e stimulentul perfect pentru a-i raspunde la fel, pentru a invata si tu sa oferi cu inima deschisa. Lasa suspiciunile, temerile sau timiditatea deoparte si exprima-te liber. Din fiecare cuvant pe care il declari, mai afli cate ceva despre dorintele celui drag.

Horoscop 29 martie 2015 – Sagetator
Tot ai amanat momentul in care sa spui clar si raspicat: pana aici! Ai tergiversat atata, pentru ca ti-a fost frica sa spui ultimul cuvant, dar se pare ca nu mai merita sa duci mai departe povestea. E vremea sa spui, odata pentru totdeauna, sfarsit, sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri, de la un loc sau de la o persoana. Da, e greu sa inchizi un capitol care a insemnat ceva pentru tine, dar e timpul sa pleci spre alte zari. E dureros sa deschizi gura si sa formezi pe buze cuvantul adio, asa e, dar dupa ce o vei face, vei simti ca ti se ia un mare bolovan de pe inima si ai din nou curajul de a o lua de la capat. Punct!

Horoscop 29 martie 2015- Capricorn
Corpul tu cere mai multa atentie, mai multa ingrijire, pentru ca da unele semne de oboseala, pe ici, pe colo. Adu-ti aminte si de nevoile lui, cauta sa-i acorzi acele tratamente prin care sa il faci sa se echilibreze, sa se elibereze de ceea ce nu-i face bine, sa se linisteasca. Somn de voie, sport, spa, masaj, tratamente cosmetice, alimentatie atenta, sunt cateva din retetele de succes la care poti apela pentru a face din aceasta zi o sarbatoare a sanatatii si frumusetii propriului tau organism, ca atare umple-ti agenda cu astfel de mici momente de rasfat. Astfel, vei porni ziua de maine cu un tonus mult mai bun pe toate planurile.

Horoscop 29 martie 2015- Varsator
Nu esti pe o gheata subtire, ci pe cel mai sigur si solid teren. Primesti tot felul de garantii care iti amplifica senzatia de securitate. Alunga temerile si indoielile inutile, nu privi in jur cu suspiciune ca si cum ar fi doar inamici si pericole la tot pasul. Cu cat te inarmezi cu mai multa incredere si siguranta in fortele proprii, cu atat vei ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Bazeaza-te pe lucrurile palpabile, incontestabile pe care le ai la indemana: date, cifre, fapte, adevaruri arhi-cunoscute, si nu apela la elemente neclare care nu fac decat sa adanceasca instabilitatea.

Horoscop 29 martie 2015- Pesti
Daca oamenii te dezamagesc, ce-ar fi sa privesti azi un pic la animale? Poti primi adevarate semne de devotament si afectiune din partea lor, ceea ce iti inspira sentimentul ca animalele au mai mult suflet sau mai multa minte decat multi oameni inzestrati, zice-se, cu ratiune. Vezi un animalut pe strada mult mai recunoscator ca i-ai dat o coaja de paine, observi un catel ca-si ingrijeste mai bine puii decat vreun amic din preajma ta, citesti mai multa iubire in ochii animalului tau de companie decat cel mai vechi prieten al tau, ca atare acorda-le putina atentie necuvantatoarelor. Ceea ce au ele de oferit e veritabil si de calitate!

Horoscop 29 martie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top