Connect with us

Revistateo.ro

Milla Jovovich a născut o fetiţă

Inedit

Milla Jovovich a născut o fetiţă

Milla Jovovich a născut o fetiţă. Actriţa din Ucraina a devenit mamă pentru a doua oară la mijlocul acestei săptămâni, iar bebeluşul a venit pe lume puţin mai devreme decât era aşteptat, cu trei zile înainte de termen. Presa americană, citată de contactmusic.com spune că şi mama şi copilul se simt bine.

Agentul de presă al divei de la Hollywood a declarat că al doilea copil al Millei este o fetiţă şi va purta numele de Dahiel Eden.

CITEŞTE ŞI: RIHANNA: „Nu am destul timp pe care să-l ofer unui bărbat”

Milla Jovovich s-a făcut cunoscută prin rolul personajului principal din „Resident Evil”, prilej cu care l-a cunoscut şi pe soţul ei, producătorul francizei, pe nume Paul Anderson. Actriţa, în vârstă de 39 de ani, mai are încă o fetiţă cu partenerul ei de viaţă, de şase ani, pe care o cheamă Ever Gabo.

Relaţia de iubire dintre frumoasa vedetă şi soţul ei nu este una lipsită de peripeţii. După ce au făcut cunoştinţă pe platourile de filmare ale filmului „Resident Evil”, aceştia au început să se vadă şi în afara locului de muncă, iar un an mai târziu îşi anunţau logodna. După ce au hotărât să se despartă, cei doi au început să se vadă din nou, iar în 2007 se năştea Ever Gabo.

Doi ani mai târziu, în 2009, Jovovich şi Anderson îşi uneau destinele, iar de atunci duc o viaţă liniştită şi fericită.

Milla Jovovich, de origine ucrainiană, şi-a început cariera în modelling şi pentru o bună vreme a fost un manechin de succes. Apoi, a intrat în industria cinematografică şi a jucat în filme precum „Al cincilea element” şi „Resident Evil”, care i-au adus faima de astăzi. S-a făcut remarcată şi prin intermediul unor alte pelicule, ca „Întoarcerea la laguna albastră”, „Hotelul de un milion de dolari” sau „Ultraviolet”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top