Connect with us

Revistateo.ro

Acum poți elimina celulita mai repede decât credeai

Stiri

Acum poți elimina celulita mai repede decât credeai

Celulita este o problemă care se manifestă mai des la femei și mai rar în rândul bărbaților. Mitul conform căruia doar femeile supraponderale suferă de celulită s-a destrămat deja, iar acum puține sunt doamnele și domnișoarele care pot spune cu mâna pe inimă că nu au pic de celulită pe corp. Există numeroase cauze ale apariției celulitei, iar printre acestea se numără: circulația defectuoasă a sângelui, retenția de apă în țesuturile adipoase, sedentarismul, stilul de viață haotic, dezechilibrele hormonale, toxinele care stangează în țesuturile adipoase, dieta dezechilibrată.

Este important să ne analizăm stilul de viață și să luăm în calcul toți acești factori atunci când dorim să urmăm un tratament cu ajutorul căruia să eliminăm celulita. Pentru a putea preveni și chiar vindeca acest defect estetic al pielii trebuie să cunoaștem cauzele care duc la apariția sa și trebuie să ne luăm angajamentul de a urma un stil de viață echilibrat și sănătos. Pe lângă asta, este indicat să apelăm la produse care ne pot susține și ne pot ajuta în această luptă.

Guam vine în întâmpinarea tuturor femeilor care își doresc să elimine celulita complet într-un mod rapid. Alături de această companie cu tradiție în tratamentele anticelulitice și antivergeturi poți scăpa de celulită, vergeturi și pielea deshidratată. Secretul Guam a fost descoperit în anul 1986 în Oceanul Atlantic. Este vorba despre Alga Guam, o sursă importantă de iod, brom, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, sulf cupru, siliciu și vitamine precum A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP.  Această algă este remineralizantă, puternic detoxifiantă, reglează echilibrul de hidratare al pielii și contribuie în mod semnificativ la îndepărtarea celulitei.

Compușii minerali din conținutul algelor au rolul esențial, deoarece stimulează regenerarea. Există numeroase studii și cercetări care au demonstrat eficacitatea acestui ingredient minune în tratarea celulitei și a vergeturilor. Așadar, nu mai sta pe gânduri și încearcă și tu tratamentele Guam, care te vor ajuta să îți iei la revedere pentru totdeauna de la aspectul neplăcut al pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top