Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți îmbunătățești metabolismul

Cura de Slabire

Cum să-ți îmbunătățești metabolismul

Beneficiile care vin în urma stimulării metabolismului sunt extraordinare: starea ta de spirit de va îmbunătăți, vei pierde în greutate cu mai multă ușurință, vei fi mai productiv, iar organismul tău se va detoxifia mai ușor. Asigurându-te că metabolismul tău funcționează cum trebuie, vei obține un nivel de energie mai ridicat și mai multă poftă de viață.

CITEȘTE ȘI: RE’ETE SIMPLE PENTRU DETOXIFIERE

Una dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite la persoanele care vor să slăbească este faptul că sar peste mese. Acest lucru influențează nivelul zahărului din sânge și poate provoca numeroase dezechilibre, printre care oboseală extremă și letargie. Consumă cantități mici de mâncare pe parcursul zilei și astfel vei menține zahărul din sânge la un nivel optim, iar metabolismul tău va funcționa în normele normale. Este mai indicat să servești 6 mese mai mici decât 3 mese mai încărcate.

Deshidratarea poate avea aceleași efecte și îngreunează întotdeauna modul în care corpul tău arde grăsimile. Este foarte important să bei cel puțin 2-3 litri de apă plată pe zi, pentru ca organismul tău să funcționeze în mod normal. Evită cafeina, carbohidrații rafinați, alcoolul, sare și aditivii alimentari. Toate aceste ingrediente îngreunează buna funcționare a metab0lismului și înrăutățesc pe zi ce trece starea generală de sănătate. Consumul unei cantități mari de carbohidrați îți va oferi un plus de energie, după care va urma oboseala extremă la doar câteva ore.

Introdu în dieta ta zilnică alimente care au proprietatea de a-ți îmbunătăți starea de spirit și  buna funcționare a metabolismului. Studiile arată că alimentele bogate în aminoacidul triptofan cresc nivelul de serotonină din creier. fapt care conduce la o stare de liniște, calm și bunădispoziție. Consumă, așadar, mai multe banane, nuci, caise uscate, semințe de floarea soarelui și semințe de dovleac.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top