Connect with us

Revistateo.ro

B.B. King, internat din cauza unei crize de diabet

Inedit

B.B. King, internat din cauza unei crize de diabet

B.B. King, ajuns la vîrsta de 89 de ani, a suferit weekendul trecut o criză de diabet și a trebuit să fie internat de urgență la un spital din Las Vegas, informeză contactmusic.com.

Conform celor de la TMZ, starul american suferă de ceva vreme de diabet de tip II, iar asta a dus la o degradare a stării de sănătate, în urma unei deshidratări bruște. Artistul de culoare se află și acum internat și este monitorizat în permanență de medici.

CITEȘTE ȘI: Daniel Craig, operat în urma unei accidentări pe platourile Bond

Nu este pentru prima dată când B.B. King are de suferit de pe urma problemelor de sănătate. În 2014, în luna octombrie, acesta a fost forțat să-și anuleze opt concerte din Statele Unite, după ce a căzut de pe scena de la House of Blues din Chicago.

Cu câteva luni înainte de acest incident, în aprilie 2014, B.B. King a avut o reprezentație cel puțin bizară, susținută la Peabody Opera House din St. Louis. După acest eveniment, cântărețul de muzică blues și-a cerut scuze pentru modul în care a apărut în fața fanilor și a declarat că a uitat să ia un medicament prescris de către doctorii săi.

B.B. King este unul dintre cei mai longevivi artiști din industria muzicală internaională. A debutat în 1947, iar câțiva ani mai târziu susținea deja sute de concerte, cu un maxim de 342 de reprezentații în 1956. Chiar și în ultima vreme starul american susținea, în medie, 100 de concerte pe an.

Este câștigătorul a 14 premii Grammy, iar melodii precum „Every Day I Have The Blues” şi „The Thrill Is Gone”, i-au asigurat un loc fruntaș în istoria muzicii internaționale. În 1987 este inclus în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2006 este decorat cu Presidential Medal of Freedom de către George W. Bush.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top