Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care fac deserturi delicioase

Top 4 zodii care fac deserturi delicioase:

LOCUL 4: BALANȚĂ
Checul este specialitatea numărul unu a Balanței. Cu toate că sunt leneșe când vine vorba de bucătărit, checul cu stafide și glazură de ciocolată pe care știe să îl facă o Balanță nu îl prepară nimeni. Și asta datorită faptului că acești nativi reușesc aproape de fiecare dată să măsoare corect ingredientele, doar cu privirea.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CĂRORA LE PLACE SĂ-ȘI CHINUIE PARTENERUL

LOCUL 3: TAUR
Taurul este un semn zodiacal destul de casnic, iar a face prăjituri este ceva normal, mai ales în zilele de weekend când se strânge toată familia în jurul mesei. Nativul Taur se pricepe la făcut minciunele delicioase, prăjitură cu mere sau cu mac ca la mama acasă și, în general, toate acele prăjituri care ne amintesc de copilăria petrecută în vacanțe la bunici.

LOCUL 2: VĂRSĂTOR
Vărsătorul nu doar că face niște creme de te bagă în boală ci se ocupă inclusiv de designul tortului sau al prăjiturii cu ciocolată. O altă poftă pe care nativul Vărsător și-o satisface adesea este ciocolata de casă sau înghețata făcută cu mixerul.

LOCUL 1: SĂGETĂTOR
Dacă vrei să mănânci clătite delicioase sau cremșnituri de neuitat, apelează la talentul culinar al unui Săgetător. Preferatele acestui semn zodiacal sunt clătitele cu finetti și cremșnitul franțuzesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top