Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 5 zodii care te scot din minţi

Top 5 zodii care te scot din minţi:

Berbec. Aparent încrezător în sine, Berbecul are mari probleme cu stima de sine, astfel că va enerva pe toţi cu încercările disperate de a se da drept altcineva. Mii de poze pe reţelele de socializare, citate filosofice, sau minciuni despre locuri exotice pe care le-a văzut doar în reviste, toate astea vor duce la un nativ enervant, pe care nu ai vrea să-l ai prin preajmă.

CITEŞTE ŞI: 5 zodii cu care să nu te cerţi NICIODATĂ

Taur. Acest nativ reuşeşte să-i scoată din minţi pe cei din jur prin simpla sa prezenţă. Încăpăţânat şi dependent de cei din jur, Taurul îţi va da bătăi de cap atunci când vei interacţiona cu el, pentru că nici nu vrea să fie ajutat, nici nu se poate descurca singur. Atenţie şi la modul în care îi vorbeşti, pentru că acest nativ are propria modalitate de a înţelege cuvintele.

Leu. Ca orice om care vrea să fie în centrul atenţiei, Leul va face orice pentru a capta audienţa. Pe lângă faptul că te va considera mereu un slujitor, Leul are obiceiul de a-şi însuşi el meritele dobândite cu atâta trudă de alţii.

Scorpion. Mai are rost să explicăm de ce te-ar scoate din minţi un Scorpion? Gelos până în măduva oaselor, pasional (şi nu neapărat într-un sens bun), acest nativ te va enerva constant cu îndoielile lui, indiferent de cât de fidel este partenerul său de viaţă.

Vărsător. Culmea, dar Vărsătorul te poate enerva din simplul motiv că este prea glumeţ, făcându-te de râs în faţa prietenilor. Mai mult, îi place să doarmă mai tot timpul, aşa că nu este niciodată gata de ieşit în oraş şi nici nu te poţi baza pe umărul lui la nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top