Connect with us

Revistateo.ro

David Beckham, naşul fetiţei lui Liv Tyler

Inedit

David Beckham, naşul fetiţei lui Liv Tyler

Presa internaţională, citată de contactmusic.com, a anunţat că Beckham urmează să boteze copilul lui Liv Tyler şi al lui Dave Gardner, după ce frumoasa actriţă a dat naştere lui Sailor, un băieţel perfect sănătos, în luna februarie.

Nu este tocmai o surpriză, având în vedere faptul că Gardner, tatăl bebeluşului, este agentul sportiv al fotbalistului britanic, cu care are o relaţie de prietenie foarte apropiată.

„Becks şi Dave sunt prieteni buni de foarte mulţi ani. Vorbesc tot timpul la telefon, iar familiile lor sunt foarte apropiate. Fiecare dintre ei a fost cavaler de onoare la nunta celuilalt şi participă adeseori împreună la diverse evenimente. Dave ştie că Becks va avea o influenţă pozitivă asupra copiilor lui. A fost alegerea perfectă”, a declarat o sursă apropiată celor citaţi, pentru The Sun.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

Sailor este primul copil al lui Tyler şi Gardner, care sunt împreună de aproape un an. Actriţa, în vârstă de 37 de ani, mai are un fiu de 10 ani, cu rockerul Royston Langdon, cu care a şi fost căsătorită, între 2003 şi 2009.

Nici Dave Gardner nu este tată pentru prima oară, acesta având un alt fiu, de şapte ani, în urma căsătoriei cu actriţa din Marea Britanie Davinia Taylor.

Puţini ştiu că Liv Tyler este fiica celebrului solist de la Aerosmith, Steven Tyler şi a fostului manechin Bebe Buell.

După ce a debutat în industria cinematografică în 1991, Liv Tyler s-a făcut remarcată prin rolul priţesei elfilor, Arwen, din franciza „Stăpânul inelelor”, iar în prezent joacă în serialul „Cei rămaşi/ The Leftovers”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top