Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale

Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale:

Berbec – „Omul momentului”
Nativul în cauză este unul implulsiv, care nu mizează prea mult pe romantism, ci mai degrabă pe sexul pur, fără prea multe discuţii. Acum vorbeşti cu el, iar în secunda următoare te trezeşti că te ia pe sus şi te conduce în dormitor, pentru un „joc rapid”.

Taur – „Zeul romantismului”
Pentru că o partidă de sex cu acest nativ presupune o pregătire pe măsură, cu lumânări şi tot tacâmul, Taurul merită cu prisosinţă apelativul de romantic, mai ales că este mare amator de preludiu.

CITEŞTE ŞI: Ce pozitie sexuala ti se potriveste in functie de zodie

Gemeni – „Privighetoarea”
Dacă ai avut parte de un astfel de nativ în dormitor, atunci eşti conştient de faptul că le place să aibă dialoguri lungi în timp ce sunteţi pe val. Indiferent de subiect, Gemenilor nu le place să tacă din gură, mai ales în pat.

Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale:

Rac – „Pasionalul”
Nu degeaba i se mai spune şi zeul pasiunii, căci acest nativ ştie să se dedice complet atunci când vine vorba de sex. Astfel se face că, pentru ei, activitatea din dormitor este un act poetic, nu doar o activitate fizică.

Leu – „Narcisistul”
Nativul cu cea mai mare stimă de sine este Leul, astfel că-şi merită porecla cu prisosinţă. Cu câte complimente îi vei face, cu atât partida de sex cu acest nativ va fi mai memorabilă.

Fecioară – „Zeiţa cu două feţe”
Dacă la început Fecioara va sta sfioasă pe marginea patului, de teamă să-şi arate goliciunea în faţa ta, odată ce trece de aceasta etapă se va deschide tot mai mult, astfel că la final te va lăsa cu gura căscată şi vei dori o continuare în cel mai scurt timp.

Balanţa – „Cunoscătoarea”
Pentru că este obsedată de armonie şi perfecţiune, Balanţa este şi una dintre zodiile cu cea mai bogată experienţă sexuală. Mizează pe orice detaliu pentru a te aduce pe culmile fericirii, astfel că titlul de expertă i se potriveşte de minune.

Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale:

Scorpion – „Nesatisfăcutul”
Dacă tu eşti gata să explodezi de încântare, acest nativ nici măcar nu este excitat, astfel că o partidă de sex cu el va fi greu de dus până la capăt. Dintr-o dată îl vezi că-i piere cheful, astfel că te va lăsa şi pe tine nesatisfăcută, de ciudă că partida este una eşuată pentru el.

Săgetător – „Casanova / Juanita”
Nu degeaba astfel de porecle sunt potrivite pentru aceşti nativi, care sunt adevăraţi maeştri ai seducţiei. Totul este o cursă de-a şoarecele şi pisica pentru ei, astfel că la final să se poată juca cu prada lor în voie.

Capricorn – „Barca pe valuri”
Un partener greu de tolerat de unii, Capricornului îi cam lipseşte iniţiativa şi este destul de greu de tolerat şi de satisfăcut. Pluteşte uşor în pat, la fel ca o barcă pe o apă lină, astfel că nu prea este nicio distracţie cu acest nativ.

Vărsător – „Colecţionarul”
Cum îţi dai seama că partenerul tău este Vărsător? Pune-l să-ţi arate colecţia de reviste porno, jucării sexuale sau filme deochiate. Nu e tocmai un lucru rău, căci atâta material poate da naştere unor fantezii pe măsură.

Peşti – „Old style”
Se spune că Peştii sunt cam leneşi în dormitor şi preferă să-şi lase partenerul să domine. Poate fi un lucru bun pentru cei care vor să stea deasupra, dar nu vă aşteptaţi să vedeţi peştele dând din coadă prea des.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top