Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 SĂGETĂTOR

HOROSCOP MAI 2015 SĂGETĂTOR. După începutul lunii lucrurile vor sta din ce în ce mai bine pe plan profesional. Ai șansa să legi noi parteneriate, să cunoști noi oameni cu valoare și să te perfecționezi în ceea ce faci. Angajații și colegi te respectă și totul merge ca pe roate. Ai foarte mult de muncă și asta te cam seacă de energie. O mică pauză nu ar strica.

După data de 8 vei avea sentimentul că faci prea multe sacrificii și că nu primești nimic în schimb. Este foarte probabil să apară și probleme în relația de cuplu. După data de 12 însă, lucrurile încep să ia o întorsătură bună și acasă, iar relațiile cu familia se îmbunătățesc vizibil.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 SĂGETĂTOR. Sprei finalul lunii devii foarte stresat și persoanele din jurul tău te vor ocoli. Încearcă să îți păstrezi calmul și să analizezi situația care te-a adus în acest punct. Nu uita că tOate lucrurile au o rezolvare.

Este foarte probabil să ai problemel financiare în intervalul 21-23 mai, iar asta se datorează unor cheltuieli făcute la începutul lunii. Ar trebui să fii mai chibzuit. Tot spre finalul lunii apar noi divergențe în familie, însă de acastă dată nu sunt unele semnificative. Ai mare grijă de sănătatea ta și mergi la un control medical de rutină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top