Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce inel de logodnă a primit Nicki Minaj

Inedit

Iată ce inel de logodnă a primit Nicki Minaj

La doar câteva ore după ce a postat pe Twitter câteva emoji ce înfățișau un inele și diamante, cu mesajul „îl voi posta mai târziu”, Nicki Minaj a postat pe Instagram o poză cu frumoasa bijuterie, care are un diamant de aproximativ 15 carate. Se pare că rapperul Meek Mill cu care Nicki este într-o relație de câteva luni, nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o de soție.

1390219_988017691209134_2012165012_n

Anumite surse au confirmat pentru eonline.com faptul că această logodnă a avut loc. „Atât Meek cât și Nicki au petrecut mult timp de calitate împreună și au devenit extrem de apropiați în ultimele luni. Totul poate părea extrem de rapid, însă cei doi chiar se iubesc cu adevărat.”

Probabil toate indiciile duc aici, căci cu doar câteva zile înainte Nicki a postat o poză pe Instagram, cu descrierea „Mi-aș dori ca toate nopțile să fie precum noaptea trecută.”

Zvonurile despre relația celor doi au început din luna februarie, când artista a început să posteze tot mai multe fotografii împreună cu rapperul. Ea s-a despărțit recent de Safaree Samuels, după 14 ani de relație.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top