Connect with us

Revistateo.ro

Reţetă raw vegan, numai bună după masa de Paşte

Stiri

Bucătăria lui Teo: Reţetă raw vegan, numai bună după masa de Paşte

Bucătăria lui Teo: Reţetă raw vegan, numai bună după masa de Paşte. Ca de obicei, Teo şi Maia s-au gândit să vină cu ceva nou, aşa că au cerut ajutorul lui Carmen Negoiţă, pentru a pune la cale un fel de mâncare inedit, recomandat tuturor după masa îmbelşugată de sărbători.

Budinca de kia a fost propunerea invitatei din această ediţie, iar cum moderatoarele noastre sunt mereu receptive la tot ce-i nou, şi-au pus şorţurile şi au trecut la treabă, pentru a arăta cum gătitul este o joacă de copii.

Printre multe idei din care să vă inspiraţi şi voi, Bucătăria lui Teo vă explică de ce este bine să renunţaţi la cartofi prăjiţi, ori alte mâncăruri junk food, în favoare mâncării raw vegan. În timp ce Carmen Negoiţă ne spunea cum alegem corect o nucă de cocos, bucătarii noştri făceau inventarul ingredientelor.

După ce le-au ieşit calculele, au trecut la treabă, pentru că mâncarea nu se face singură, indiferent de cât de multe glume s-ar face în bucătărie.

Bucătăria lui Teo: Reţetă raw vegan, numai bună după masa de Paşte. Printre amestecul nostru s-au strecurat şi câteva sfaturi legate de stilul de viaţă sănătos adoptat de invitata lui Maia şi Teo, precum şi câteva recomandări cu privire la mâncare raw vegan, despre care mulţi ar spune că este prea complicat de realizat.

Un cantar, un blender şi puţină imaginaţie este tot ce avem nevoie pentru a testa pe propriile papile gustative trendul culinar despre care vorbeşte toată lumea. În plus, lecţia demonstrativă de astăzi ne arată că un desert raw vegan, cum este budinca de kia, este mult mai consistent, astfel că nu trebuie să mâncăm cantităţi mari, aşa cum suntem obişnuiţi cu produsele din comerţ.

Reţeta pentru bunincă de kia o găsiţi în emisiunea de mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top