Connect with us

Revistateo.ro

Adio Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Inedit

Adio Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Faimosul cuplu declara anul trecut că este timpul ca fiecare să o apuce pe drumul său, iar iată că acum lucrurile se vor încheia şi oficial, în faţa unui judecător.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin se pare că nu vor sta prea mult timp în lumina tabloidelor, asta pentru că cei doi au ajuns la o înţelegere atât în vederea copiilor, cât şi a bunurilor comune, estimate la 300 milioane de dolari.

CITEŞTE ŞI: 5 semne că e timpul să renunţi la el

Conform unei surse apropiate celor doi, acestea din urmă vor fi împărţite pe jumătate, fără a mai da naştere unor scandaluri inutile.

„Au cam aceeaşi valoare comercială şi plănuiesc să împartă totul în jumătate. Sunt prea decenţi pentru se certa în legătură cu bunurile şi banii care vor reveni fiecăruia sau în legătură cu custodia copiilor. Din momentul în care s-au hotărât să se despartă, au decis că lumea nu trebuie să îi vadă certându-se pentru bani. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui şi consideră că nu trebuie să complice lucrurile – preferă ca relaţia lor să rămână simplă şi curată”, a declarat sursa respectivă.

Conform celor de la TMZ.com, Gwyneth va locui în continuare în vila din Brentwood, L.A., în timp ce Chris Martin îşi va muta reşedinţa la Malibu, pentru a nu locui prea departe de copii şi fosta soţie.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au împreună doi copii – Apple, 10 ani şi Moses, 8 ani. Celebrul cuplu a spus „DA” pe 5 decembrie 2003, iar despărţirea a fost anunţată de către actriţă pe site-ul ei, goop.com.

Din acel moment, presa străină a început să publice o serie de informaţii cu privire la unele aventuri ale rockerului britanic, printre care şi una cu Jennifer Lawrence. Nici Gwyneth Paltrow nu a scăpat şi a fost acuzată că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului „Glee”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top