Connect with us

Revistateo.ro

Liza Minnelli a ieşit de la dezintoxicare

Inedit

Liza Minnelli a ieşit de la dezintoxicare

Vedeta, care înainte făcea furori cu prezenţa sa, a decis să fie internată în luna martie într-un centru de dezintoxicare, pentru a pune capăt dependenţei de diferite substanţe. Acum, se pare că artista de 69 de ani a revenit la reşedinţa ei din California, unde se pregăteşte pentru o serie de concerte, ce vor avea loc din luna iulie.

CITEŞTE ŞI: Actrița Liza Minelli este tratată de medici pentru „ABUZ DE SUBSTANȚE”

Tabloidele din America au susprins-o pe Liza Minnelli weekendul trecut la Hollywood, în timp ce lua prânzul cu o prietenă, iar o sursă apropiată cântăreţei declara pentru New York Post: „Iese destul de des în oraş, în Los Angeles. A început să se pregătească pentru a reveni pe scenă. Primul ei concert va avea loc pe 24 iulie, în Biloxi, Missouri”.

Astfel, se pare că Liza Minnelli şi-a revenit complet şi este gata să revină din nou pe scenă, pentru a-i încânta pe fani cu piesele sale.

Nu este prima dată când artista s-a confruntat cu abuzul de substante, aceasta internându-se de mai multe ori la diferite clinici de dezintoxicare. Astfel, Liza Minnelli a primit tratament împotriva dependenţei de alcool în 1984, în urma decesului mamei sale, Judy Garland, dar şi în 1969, din cauza unei supradoze de somnifere.

Un prieten de-al actriţei declara pentru revista People: „Într-un fel, Liza retrăieşte cariera şi viaţa mamei sale – cea mai mare vedetă din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool”.

Se pare că alcoolul a stat şi la baza divorţului ei de producătorul David Gest, conform actelor depuse la dosar în 2002. Astfel, pe baza celor spuse de fostul soţ al artistei, mariajul de un an jumate cu Liza Minnelli a fost unul marcat de excesul de alcool al vedetei de la Hollywood.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top