Connect with us

Revistateo.ro

Iată care este rujul anului 2015

Stiri

Iată care este rujul anului 2015

Rujul în nuanţă fuchsia este alegerea perfectă pentru femeile care vor să încerce rozul. Este o nuanţă vibrantă ce aduce pe alocuri spre violet, neriscând să te facă să pari prea copilăroasă.

CITEŞTE ŞI: IATĂ CARE SUNT CELE MAI REZISTENTE RUJURI

Rujurile în nuanţe de fucsia par să fie preferatele tuturor, inclusiv ale vedetelor de la Hollywood. Gwen Stefani şi Olivia Wilde s-au declarat deja fane ale rujului în nuanţe de fucsia. Aşa că nu ar trebui să-ţi lipsească nici ţie din trusa de make-up, însă pentru a alege nuanţa care ţi se potriveşte cel mai bine, trebuie să ţii cont de o regulă importantă: cu cât nuanţa tenului tău este mai închisă, cu atât mai mult ţi se potriveşte o nuanţă de fucsia mai închisă.

Rujul în nuanţe de roz este perfect pentru sezonul cald şi nu există restricţii în privinţa utilizării acestei culori. Te poţi juca cu nuanţele până obţii culoarea pe care o doreşti. Rozul pal este o nuanţă clasică, ce va pune în valoare frumuseţea naturală. La polul opus, fuchsia este o nuanţă nonconformistă, puternică şi îndrăzneaţă.

O regulă de care trebuie să ţii cont atunci când vine vorba de rujul fuchsia, este aceea de a-ţi hidrata mai întâi buzele. Evident, acest lucru este valabil dacă aplici rujuri mate, nuanţele neon tind să usuce buzele şi te va face sa simţi incomod.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top