Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slabit celebra actriţă din Gossip Girl la doar 3 luni după naştere

Inedit

Cum a slăbit Blake Lively la doar 3 luni după naştere

Deşi a născut în urmă cu doar trei luni Blake Lively a slăbit, revenind într-un timp scurt la formele iniţiale.

CITEŞTE ŞI: BLAKE LIVELY ŞI BURTICA EI BINE ÎMBRĂCATĂ

A devenit celebră interpretând rolul personajului Serena din Gossip Girl, iar în prezent, actriţa de 27 de ani se află în turneu de promovare al celui mai recent film în care apare, The Age of Adaline.

Metabolismul este aliatul cel mai de preţ al actriţei Blake Lively în lupta cu kilogramele. Potrivit publicaţiei Examiner, Blake a mărturisit: „Urăsc gimnastica aşa că fac tot posibilul să găsesc activităţi interesante pentru a face mişcare. Spre exmplu, îmi place să merg cu bicicleta şi să mă plimb ore în şir în mijlocul naturii.”

Un alt ajutor de preţ în recuperarea siluetei a fost şi mâncarea gătită din ingrediente naturale. Blake recunoaşte că îi place să gătească şi că preparatele gătite din ingrediente proaspete chiar fac diferenţa atunci când vine vorba despre siluetă.

Blake a vorbit, recent, şi despre numele ales pentru fiica sa. În cadrul emisiunii Good Morning America, aceasta a dezvăluit că a ales numele de James pentru fiica sa, chiar dacă este nume de băiat, pe motiv că are o valoare sentimentală deosebită, dar şi pentru că şi ea are, la rândul ei, tot nume masculin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top