Connect with us

Revistateo.ro

Cum poți masca brațele inestetice

Inedit

Cum poți masca brațele inestetice

Brațele inestetice supără pe toată lumea și te pot indispune ori de câte ori te  uiți în oglindă. Iată câteva trucuri simple pentru a le masca și a atrage atenția spre părțile frumoase din corpul tău!

CITEȘTE ȘI: ÎNNOIEȘTE-TE CU JEANȘI DE PRIMĂVARĂ SUB 150 DE RON

Dacă te simți nesigură în privința aspectului brațelor tale, cu siguranță nu vrei să le arăți. Aici îți vin în ajutor mânecile. Desigur, nu vrei să porți întotdeauna mâneci lungi. În acest caz optează pentru mânecile trei sferturi. Sunt ideale pentru zilele mai călduroase și arată grozav. Un alt mod prin care poți distrage privirile de la problema ta este să optezi pentru mâneci colorate, cu imprimeuri. Joacă-te cu print-urile și  chiar cu accesoriile atașate pe mâneci.

Totuși, nu trebuie să fii speriată nici de rochiile sau bluzele fără mâneci. Asigură-te doar că decolteul este unul adânc, in V. Astfel vei atrage atenția asupra zonei decolteului și totodată vei crea în zona umerilor iluzia unei dimensiuni mai reduse. Oricum ar fi, toate privirile vor fi atrase de la zona cu care nu te simți bine și care nu te avantajează.

Un sutien nou te poate ajuta să atragi mai mult atenția asupra sânilor. Atunci când porți unul prea mic sau prea strâmt, pielea din jurul bretelelor se strânge în mod neplăcut și tu pari mai voluminoasă decât ești. Cu cât bluza pe care o porți este mai închisă la culoare, cu atât se reduce impresia de volum din jurul brațelor și nu numai. Așadar este timpul ca negrul să facă și el parte din garderoba ta!

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top