Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care nu au curajul să spună TE IUBESC

Top 4 zodii care nu au curajul să spună TE IUBESC:

LOCUL 4: CAPRICORN
Calmul lor poate inspira pe multă lume să facă pasul cel mai important în momentele-cheie, însă în interiorul Capricornului există un freamăt foarte mare, mai ales atunci când trebuie să își arate sentimentele de iubire și devotament față de ceilalți. Capricornul este omul faptelor și nu al vorbelor.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE SE BUCURĂ CÂND FAC RĂU

LOCUL 3: LEU
Pentru nativul Leu, a spune cuiva TE IUBESC este mai greu decât a-i scoate ochii cu ceva. Orgoliul și amorul propriu îi împiedică să exprime verbal sentimentele pe care le nutresc față de alții.

LOCUL 2: GEMENI
Firea lor duală îi împiedică să le spună TE IUBESC persoanelor dragi și în general îi tratează pe cei iubiți cu un aer protector neobișnuit acestui semn zodiacal. Le place să își demonstreze dragostea mai degrabă decât să o spună. Foarte rar vei auzi vreun Geamăn făcând declarații de dragoste.

LOCUL 1: SCORPION
Pentru Scorpioni, TE URĂSC înseamnă de fapt TE IUBESC, iar atunci când îți spune că te iubește trebuie să ai mare grijă: sigur are un scop ascuns. Scorpionul se gândește mereu la pasul următor în orice tip de relație și știe cum să manipuleze omul astfel încât acesta să nu-și dea seama de ce simte cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top