Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 15 ianuarie 2014

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Berbec
Ceva nu merge bine in familie, poate pentru ca cineva drag nu se afla in cea mai buna forma fizica si ii impresioneaza pe cei din jur. Problemele de sanatate ale unuia ii afecteaza pe toti si e normal ca atmosfera sa devina mai sumbra si mai apasatoare din aceasta cauza. Joci un rol central in buna desfasurare a treburilor casnice, pentru ca te dedici celor dragi care au acum cea mai mare nevoie de tine. Ii ingrijesti, le acorzi mai mult timp si atentie si dovedesti cat de devotat le poti fi mai ales la greu. In astfel de momente se vede cat de puternica e relatia cu cei apropiati inimii tale.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Taur
Iei o decizie radicala prin care te arati dispus sa schimbi complet macazul. Ai mare nevoie de o eliberare de o zona terna, apasatoare in care ai stat o vreme captiv, ca atare primul pas ar trebui sa fie acela de a o rupe cu acel mediu in care simti ca nici nu mi poti respira. Ai nevoie de o gura de aer proaspat, dar schimbarea de decor vine numai ca urmare a propriilor tale decizii. Nimeni nu-ti va deschide usa catre exterior daca tu continui sa te cramponezi de acea zona aparent confortabila, dar obositoare. Spune stop, inchide usa in urma ta si porneste spre alt mediu unde sa simti ca totul se lumineaza.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Gemeni
Cand vezi ca cei care iti tin companie te sustin si te aplauda pentru etapele parcurse pana acum, asta te motiveaza sa continui tot asa, pe aceeasi cale, semn ca e exact ceea ce trebuie sa faci. Stimulentele, mana de ajutor la nevoie, sfaturile bune de la cei din jur, dar mai ales increderea pe care o citesti in ochii celor care iti sunt alaturi devin sursa ta principala de energie pentru a ajunge la un mare scop de la care ai imense asteptari. Gandirea pozitiva face minuni, deci nu renunta nicio clipa sa speri in tinta ta finala, pentu ca totul va fi pe placul tau de vreme ce investesti in acest scop tot ce ai mai bun in tine. Bucuria si entuziasmul celor din jur te determina sa tintesti si mai sus.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Rac
Iti pierzi increderea ca mai poti primi ceea ce iti doresti, dar se spune ca renuntarea vine cu o clipa inainte ca visul sa se materializeze. Chiar daca ai ajuns intr-un punct critic din care nimic nu mai inainteaza spre visul tau cel mai mare, nu te opri aici. Maine, dupa ce vei fi pus punct, e posibil sa treaca prin calea ta exact sansa pe care o asteptai si sa nu mai poti profita de ea pentru ca tu ai inchis usa catre acel scop cu o zi nainte. In ciuda oprelistilor si a elecurilor anterioare, e bine sa lupti mai departe pentru ca uneori norocul nu vine atunci cand l-ai programat tu, ci cand, de undeva de sus, sunt scrise toate la timpul potrivit.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Leu
Fii cinstit cu tine insuti si mai ales cu cei dragi tie si nu le vorbi despre viitor in lumini atat de roz daca nici tu nu crezi in asta. E bine sa le spui ca va fi si greu, ca telul propus nu e atat de usor de atins, ca e nevoie de un consum colectiv de energie pentru ceea ce visati cu totii laolalta sa obtineti si trebuie sa va uniti fortele spre acel scop comun. Nu prelua pe umerii tai mai mult decat poti duce, chiar daca e modul tau de a-i scuti pe cei dragi de eforturi, caci fiecare are un rol de jucat aici si e bine sa va mobilizati cu totii, nu sa faci tu singur totul.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Fecioara
Tu ai mai multa nevoie de stabilitate si incredere, de lucruri foarte certe in plan sentimental, pentru ca nu e de ajuns doar iubirea. Da, o apreciezi si te bucuri de tot ce simti cu intensitate, dar fara ceva foarte palpabil pe care sa te poti baza intr-o relatie, parca nu ai incredere sa mergi mai departe. Ii ceri celui care te-a cucerit dovezi clare despre ce vrea de la tine, de la voi, si daca el doar apeleaza la vorbe frumoase si vise de viitor, nu esti prea incantat. Nu e suficient doar sa arzi ca o torta in iubire, ci e nevoie si de o temelie solida pe care sa cladesti ceva impreuna, iar celalalt se pare ca nu are cu ce construi, iar interesul tau paleste.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Balanta
Nu transforma o piedica fireasca intr-un dezastru, pentru ca nu e deloc atat de grava pe cat lasi tu a se vedea. Iti faci prea multe griji, te plangi intruna de cat de greu este momentul, cand totul nu e decat o noua lectie de viata din care vei extrage o concluzie foarte importanta. Chiar si crizele, chiar si marile esecuri au rostul lor, in ciuda stresului pe care il aduc odata cu ele, pentru ca daca n-ar exista ele, cum ai invata atatea lucruri necesare evolutiei tale? Omul cat traieste invata, se spune, iar tu azi mai intelegi ceva important despre oameni, despre viata, pentru ca daca totul ar merge lin, nici nu ai observa ca exista aceste probleme.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Scorpion
Ai de la cine primi azi un ajutor extrem de important, dar, pentru a beneficia de el, trebuie sa ai curajul sa-l si ceri. Unii nu ofera sfaturi decat daca sunt solicitati, pentru ca atunci inseamna ca sfatul lor este apreciat cu adevarat, deci, daca singur nu stii cum sa depasesti un impas, cere ajutorul! Important e ca sunt suficiente persoane in preajma ta la care poti apela la nevoie cu incredere deplina ca iti vor fi de folos. Nu e o dovada de slabiciune sau de neputinta sa bati la usa cuiva care detine solutia pe care tu nu o gasesti de unul singur, deci nu-ti fie jena sa intrebi. Cum ai vrea sa inveti daca nu ai cere in permanenta informatii de la altii? Cere si ti se va da!

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Sagetator
Pui bazele unui proiect nou in viata ta, cu un bagaj bine conturat de experiente si informatii in spate. Fundamentul l-ai stabilit, de acum, incetul cu incetul, trebuie sa ridici etaj cu etaj noul edificiu pe care il visezi cu ochii deschisi. Daca mai joaca si altii un rol in aceasta constructie de perspectiva, aduna-i alturi de tine, pentru ca, impreuna, lucrurile vor evolua mult mai bine. Nu sunt simple vise sau iluzii, asa cum mai ai uneori tendinta sa creezi, ci e chiar un plan palpabil, posibil, care inainteaza bine sub ochii tai. Esti multumit de felul cum a pornit totul, de acum e doar o chestiune de timp pana pui ultima caramida.

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Capricorn
Privesti spre viitor ca un copil lipsit de griji care viseaza frumos. Nu e genul tau, asa e, tu esti mult mai conservator si mai rational, dar acum nu te poti abtine sa nu visezi cu ochii deschisi, cuprins de un entuziasm fantastic. E bine sa mentii acest tonus pozitiv pana la capat, pntru ca o atitudine ata de deschisa se va dovedi a fi sursa ta principala de entuazisam pentru orice va veni. Pe de alta parte, planurile tale de viitor se indreapta si spre cei mici, ca atare, daca visezi sa devii parinte sau vrei ceva nou in educatia copilului tau, e momentul ideal sa stabilesti o strategie de perspectiva. Cineva acolo sus iti asculta planurile si te va ajuta sa le pui in aplicare pentru binele copilului tau (prezent sau viitor).

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Varsator
Tot ce iubesti joaca un rol important in viata ta. De fapt, esti constient ca nu poti cladi cva solid fara a investi permanent tot ce ai mai bun in tine, si te implici trup si suflet in tot ce consideri central in inima ta. Te dedici cu devotament celor dragi, familiei, relatiei de suflet, si cand vezi ca ceilalti primesc cu toata fiinta ce ai tu de oferit, te simti implinit si fericit. E o zi in care ai putea prim un raspuns la una din intrebarile tale existentiale. Daca ti-ai pus vreodata problema aceasta la modul cel mai serios – care e rostul tau pe lume? – azi ai putea avea o revelatie uimitoare: rostul tau e acela de a darui iubire, pentru ca ai resurse imense in interior!

Horoscop 15 ianuarie 2014 – Pesti
Ai motive sa te simti bine de parca nu ai gasi in calea ta nimic sa te de ingrijoreze. Atitudinea de copil nevinovat care se bucura de tot ce vede este perfecta, pentru ca asa nu te cramponezi de nimic din ceea ce, altadata, poate te-ar fi oprit din elan. Azi glumeste, joaca-te, distreaza-te, pentru ca asa vei depasi mult mai usor orice impas. Unii se intreaba cum de poti fi atat de vesel chiar si in cel mai sumbru moment, dar iti spui ca oricum nu ai cum sa schimbi lucrurile, si mai bine faci haz de necaz. Perfect, asa nimic nu va mai parea grav iar solutiile vor incepe sa apara de unde nici nu te astepti. Daca ti-ai turna cenusa in cap ce-ai rezolva?

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top