Connect with us

Revistateo.ro

Ingrediente delicioase cu care să îți exfoliezi buzele

Stiri

Ingrediente delicioase cu care să îți exfoliezi buzele

Printre cele mai eficiente ingrediente care te vor ajuta să elimini celulele moarte și pielea uscată a buzelor se numără zahărul. Gustul său dulce va transforma scrubul preparat într-un deliciu, iar granulele vor lăsa piele fină și catifelată. Amestecă o linguriță de zahăr cu 3-4 picături de ulei de măsline și masează buzele timp de 5 minute cu mișcări circulare, ușoare, fără să lezezi această zonă sensibilă.

CITEȘTE ȘI: 3 REȚETE MINUNE PENTRU BUZELE CRĂPATE

Ce ai zice de un exfoliant proaspăt și cu o aromă deosebită? Căpșunile sunt suculente și au un gust minunat. Pe lângă asta îndepărtează cu succes impuritățile și celulele moarte. Este suficient să pisezi ușor o căpșună și să masezi buzele cu ea, timp de 3-4 minute. Clătește-te apoi cu apă călduță și folosește un balsam intens hidratant. Căpșunile au un conținut ridicat de vitamine, iar ele vor fi succes absorbite în piele atunci când faci exfolierea.

Deși pare ciudat, iaurtul este o variantă foarte bună pentru exfolierea buzelor. Numeroși experți în îngrijirea pielii recomandă iaurtul ca fiind un ingredient foarte benefic. Tot ce trebuie să faci este să întinzi iaturul pe buze și să le masezi ușor câteva minute. Toată pielea uscată va dispărea și buzele tale vor rămâne moi, cu un aspect sănătos. Pe lângă iaurt poți utiliza și citrice. Spre exemplu, o felie de lămâie cu care să masezi buzele poate face minuni. Mai ales că are un conținut ridicat de antioxidanți și vitamina C, extrem de benefici pentru pielea sensibilă.

Migdalele se numără printre ingredientele cele mai eficient. Vei avea nevoie de puțin timp pentru prepararea exfoliantului, însă rezultatele sunt minunate. Macină câteva migdale și amestecă-le cu ulei de măsline sau ulei de jojoba. Masează-te ușor pe buze cu acest amestec și privește cu uimire rezultatele.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top