Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce te aşteaptă pe litoral de 1 Mai

Stiri

Uite ce te aşteaptă pe litoral de 1 Mai

Sezonul estival va debuta anul acesta cu o paradă a litoralului ce va cuprinde autobuze etajate, o serie de maşini retro, motociclete, dar şi automobile de drifting. Marşul motoarelor, pus la punct de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării va porni din Mamaia la ora 16:00 şi va merge până în Constanţa, urmând să facă retur. Printre opriri, alaiul va poposi în faţa Primăriei Constanţa, unde va avea loc un spectacol de dansuri greceşti, urmat de un flashmob.

Tot de 1 Mai, pe plajele private din Mamaia vor avea loc cele mai tari concerte, iar nume ca Skrillex, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Ezikiel sau Felipe Valenzuela vor încinge atmosfera de la malul mării.

Cei care vor să vadă staţiunea de sus vor putea merge cu telegondola, care va funcţiona timp de trei zile, între 1 şi 3 mai, de la 10:00 şi până la 20:00, preţul unui bilet fiind de 20 de lei, cu gratuitate pentru cei sub şapte ani sau cei cu handicap.

CITEŞTE ŞI: Cea mai bună reţetă de mici, pentru 1 Mai
Şi staţiunile din Eforie vor prinde viaţă în mini-concediul din acest weekend, astfel că în Eforie Sud turiştii sunt aşteptaţi la „Târgul colecţionarilor Antica” din Parcul Primăriei, în timp ce în Eforie Nord va avea loc pe 1 Mai „Sailors Open Day”, la Marina Eforie, eveniment ce va cuprinde plimbări pe mare, degustări de vinuri sau concerte de muzică live.

Şi Vama Veche va avea festivalul ei, astfel că pe 1 şi 2 mai va avea loc Fisheye Fest”, eveniment dedicat perscuitului şi artei.

În Năvodari, melancolicii vor putea lua parte la „Manifest – 1 Mai muncitoresc”, eveniment desfăşurat în Tabăra Delfinul, unde vor cânta Express Junior, Panoramik, Hai Noroc, Cornel de la Navodari, Universal şi unde oamenii vor putea vedea dansuri tradiţionale româneşti, dar şi bulgăreşti.

Şi la Neptun oamenii vor avea parte de distracţie, loc în care se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional Crazy Salsa Fest, unde iubitorii de muzică latino vor putea defila cu ajutorul unor automobile de categorie grea, din staţiunea Neptun până în zona Portului Turistic Mangalia.

Cu atâtea evenimente, nici nu este de mirare că sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti pe litoral, de 1 Mai.

„Mamaia are grad de ocupare de aproape 100% din capacitatea de cazare deschisă, în weekendul 1 – 3 mai. Aşteptăm peste 35.000 de turişti pe întreg litoralul, mai ales la Mamaia, Eforie şi Vama Veche – 2 Mai. Pregătim evenimente de atracţie şi am promovat foarte bine aceste evenimente. Cătălin Botezatu ne va însoţi în paradă, ca ambasador onorific al litoralului românesc. Continuăm să promovăm litoralul şi Delta Dunării şi pe pieţele externe, avem invitaţi din Turcia, Italia şi Republica Moldova. Lansăm împreuna Litoral şi Delta Dunarii 2015 şi avem încredere că vom avea un sezon foarte bun!“, a precizat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top