Connect with us

Revistateo.ro

Acum poți păstra amintirea celor dragi într-un parfum

Stiri

Acum poți păstra amintirea celor dragi într-un parfum

În curând este foarte posibil să poți păstra amintirea celor dragi, care nu se mai află printre noi, în parfumul tău preferat. Cum ar fi dacă ai putea avea cu tine mereu parfumul mamei sau al surorii tale? Dacă la început lucrurile sună cam morbid, trebuie să știi că de fapt nu este deloc așa.

CITEȘTE ȘI: CE FEL DE PERSOANĂ EȘTI, ÎN FUNCȚIE DE PARFUMUL PE CARE ÎL FOLOSEȘTI

O femeie de afaceri de origine franceză, pe nume Katia Apalategui, a avut această idee după ce mama sa a păstrat cu sfințenie fața de pernă pe care dormise soțul său cât timp era în viață. Așa femeia se simțea mai aproape de mirosul familiar al celui pe care l-a iubit atât de mult. Astfel ficei sale -a venit ideea să transforme mirosul unei persoane dragi în parfum.

Metoda constă în extragerea aromelor de pe hainele și posesiunile persoanei și transformarea moleculelor în parfum. Acest proces poate dura aproximtiv 4 zile și experții spun că se crează o legătură strânsă între arome și memoria celui care poartă parfumul. Acesta este denumit confort olfactiv. Un astfel de parfum te-ar putea costa aproximativ 600 de dolari, însă se merită, nu-i așa?

Această tehnologie nu se limitează doar la persoanele care au trecut în neființă, ci și la oric epersoană dragă pe care vrem să o simțim mai aproape. Este o idee excelentă pentru cei care au relații la distanță sau care se află la mare depărtare de familiile lor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top