Connect with us

Revistateo.ro

6 paşi pentru a-l aduce la picioarele tale

Stiri

6 paşi pentru a-l aduce la picioarele tale

6 paşi pentru a-l aduce la picioarele tale:

Intră peste el la duş. Atunci când vine acasă după o zi grea şi se bagă sub duş, fă-i cea mai plăcută surpriză. Pune pe tine un tricou subţire şi intră peste el. Lasă apa să-i facă treaba, iar tu continuă să-l deduci, în timp ce picăturile de apă îţi udă bluza.

Distrage-i atenţia. dacă vezi că stă pe canapea şi este tensionat, sau se uită la televizor, aşează-te lângă el, apoi lasă-te pe spate în poala lui, în timp ce-ţi arcieşti uşor spatele. Un singur suspin îl va face să uite de tot ce avea pe suflet în acel moment şi va aprecia noua disctracţie.

CITEŞTE ŞI: 5 motive pentru care nu vrea o relație cu tine

Ia-l la cumpărături. Da, ştim că bărbaţilor nu le place să meargă la shopping cu iubitele lor, însă vorbim aici de lenjerie intimă. Lasă-l pe el să aleagă modelul preferat, în timp ce te va sorbi din priviri în cabina de probă.

Flirtează cu el. Chiar şi în locurile publice joaca poate continua. Spune-i la ureche ce lenjerie intimă ai pe tine, sau, şi mai excitant ar fi să-i spui că nu porţi deloc. Vei vedea cum ochii îi vor străluci şi va sta cu ei pe tine toată noapte, aşteptând momentul în care veţi merge acasă.

Ia tu iniţiativa în dormitor. Ce preferă un bărbat mai mult decât sexul? Să vină partenera cu ideea. Lăsând gluma la o parte, trebuie să faci în aşa fel încât iubitul tău să nu creadă că doar el vrea o noapte nebună. Adoptă o ţinută sexy şi o atitudine pe măsură, iar partenerul tău nu se va mai sătura de tine.

Trimite-i mesaje sexy. Chiar şi când nu sunteţi împreună poţi să-l faci să se gândească mereu la tine. Spune-i că îl aşteaptă o surpriză acasă, ori că că uşa este descuiată, iar tu îl aştepţi în dormitor. Cum ţi se pare?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top