Connect with us

Revistateo.ro

5 haine și accesorii care îți fac rău

Stiri

5 haine și accesorii care îți fac rău

5 haine și accesorii care îți fac rău

Cerceii grei. Mereu la modă și de nelipsit din cutia cu bijuterii a unei femei, cerceii lungi și grei pot cauza adâncituri inestetice în lobul urechii și pot duce la inflamarea acestuia. În plus, nu de puține ori s-a întâmplat ca urechea doamnelor să se rupă din cauza greutății în exces la care a fost supusă.

Lenjeria modelatoare. Indiferent de cât de confortabil promite reclama că te vei simti, articolele de tip modelator, folosite mai ales de doamnele plinute pentru a masca diferite imperfecțiuni, ajung în timp să-ți afecteze terminațiile nervoase, îți inflamează pielea și poți avea probleme urinare serioase.

CITEȘTE ȘI: Bijuteriile din sticlă de mare – un nou trend

Tocurile. Una dintre cele mai incomode activități la care sunt supuse femeile este purtatul tocurilor. Studiile arată că, atunci când acestea depășesc lungimea de 8 centimetri, organismul doamnelor este dat peste cap. Pe lângă faptul că degetele picioarelor vor sta într-o poziție incomodă și se vor deforma, centrul de greutate se va schimba, iar asta le vor cauza amețeli. Mai mult decât atât, pantofii înalți vă pot afecta genunchii și spatele, efecte ce se vor resimti mai mult cu trecerea anilor.

Șlapii. Purtați și de femei și de bărbați, acest tip de încălțări nu conferă suport corespunzător piciorului, astfel că nu pot absorbi șocul din timpul mersului. Purtați un timp îndelungat, aceștia pot duce de la dureri ale degetelor și până la fracturi ale oaselor.

Bijuteriile. Podoabele pot avea și ele efecte negative asupra sănătății. Acestea pot cauza alergii serioase, mai ales că unii producători evită să specifice din ce materiale sunt confecționate, ori informațiile sunt eronate.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top