Connect with us

Revistateo.ro

afla ce tipuri de sex devin inevitabile intr-o relatie

Cuplu

Află ce tipuri de sex devin inevitabile într-o relaţie

Dacă viaţa ta sexuală a devenit previzibilă, atunci s-ar putea să fie vorba despre cele trei tipuri de sex inevitabile într-o relaţie.

CITEŞTE ŞI: CE ANUME LE ATRAGE PE FEMEI LA UN BĂRBAT

Sexul poate deveni plictisitor în relaţiile de durată, dar şi în cele înfiripate de puţin timp. Dacă urmează acelaşi scenariu, cu siguranţă nu va prevesti nimic bun. Aceeaşi poziţie, preludiul banal şi actul sexual care se rezumă la câteva minute, vor diminua treptat interesul. Infidelitatea sau despărţirea vor fi inevitabile la un moment dat. Sexul are o importanţă majoră în cuplu, dar la fel de mult contează şi calitatea lui, nu doar cantitatea.

Sa recunoaştem, sexul nu este o întâlnire spirituala de fiecare data. Unele cupluri cred că totul trebuie să fie perfect sau că amândoi trebuie să aibă chef de sex, dar dacă toata lumea ar fi aşteptat, sexul nu s-ar mai fi întâmplat atât de des. Aici intervine sexul de întreţinere, atunci când pur şi simplu o faci, chiar dacă motorul tău nu este pornit.

Sexul doar de dragul de a-l face este vital pentru o relaţie pe termen lung, pentru că indiferent cât de mult îţi iubeşti familia, prietenii, copiii şi indiferent cât timp îţi petreci cu ei, nu vei mai petrece astfel de mult timp cu nimeni altcineva.

Sexul este o activitate din care cuplul trebuie să excludă alte persoane. Astfel, păstrezi legătura dintre voi doi unică şi puternică. Făcând din asta un obicei, conexiunea dintre voi va fi mai stabilă. Şi să nu uităm cât de benefic este sexul regulat pentru tine: te elibereaza de stres, arde caloriile, îţi îmbunătăţeste stare de spirit.

Actul sexual trebuie să fie plăcut pentru a-i satisface pe ambii parteneri. Dacă iubitul sau soţul tău nu te mai atrage la fel de mult ca înainte sau îţi face anumite propuneri cu privire la sex care nu-ţi sunt pe plac, trebuie să iei măsuri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top