Connect with us

Revistateo.ro

Cum obții totul de la un ruj nude

Machiaj

Cum obții totul de la un ruj nude

Rujul nude este preferatul multor doamne și domnișoare. Acesta este perfect dacă îți dorești un look natural, simplu, dar elegant în același timp. Se potrivește cu orice tip de machiaj și poate fi purtat în orice moment al zilei cu ușurință. Totuși, există anumite secrete pentru a putea obține cele mai bune rezultate de la un astfel de ruj.

CITEȘTE ȘI: VEZI CE SPUNE RUJUL TĂU DESPRE TINE

Cel mai important este să găsești nuanța potrivită cu tonul pielii tale. Nu orice ruj nude ți se va potrivi perfect. Secretul este să încerci un concealer cu nuanțe albe, unul cu nuanțe portocalii și unul cu nuanțe roz. Astfel îți vei da seama care merge cel mai bine pentru tine. Rujul nude cu aceleași nuanțe ți se va potrivi.

Cel mai indicat este să alegi un ruj semi mat. Oferă puțină culoare tenului tău cu ajutorul unul blush și al unui bronzer, pentru a completa perfect machiajul. În plus, nu uita că atunci când folosești nuanțe nude pe buze, ochii tăi se pot bucura de un machiaj mai puternic. Astfel vei echilibra aspectul și îți vei scoate în evidenți privirea pătrunzătoare. Totuși, dacă alegi un machiaj de zi, este bine să nu exagerezi.

Poți adăuga un lip gloss dacă îți dorești puțină strălucire, însă o cantitate prea mare ar putea oferi un aspect neplăcut. Unul dintre cele mai importante trucuri pentru ca rujul nude să rămână pe buze și să arate bine pe tot parcursul zilei, este să te hidratezi foarte bine înainte de a-l aplica. Dacă ai timp folosește o mască din miere de albine și ulei de măsline pe care să o lași să acționeze 15-20 de minute pe buze. Dacă ești pe fugă, hidratează-te intens cu un balsam și nu uita să bei multă apă pe parcursul zilei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top