Connect with us

Revistateo.ro

Un elicopter in care se afla un ambasador roman s-a prabusit

Stiri

Un elicopter in care se afla un ambasador roman s-a prabusit

UPDATE 14:43: Exista 7 victime in urma acestui accident. Este vorba despre doi ambasadori, doua sotii de ambasador si 3 membri ai echipajului.

UPDATE 12:58: Reprezentantul armatei din Pakistan a declarat ca elicopterul s-a prabusit din cauza unor defectiuni tehnice.

UPDATE ORA 12:47: Elicopterul facea parte dintr-un convoi format din diplomati si familiile acestora, ce se aflau intr-un tur de patru zile prin regiunea de nord a Pakistanului, cu scopul de a incuraja turismul.

UPDATE 12:46: Klaus Iohannis si-a exprimat condoleantele profunde catre familiile victimelor. El a declarat ca ambasadorul roman are doar rani usoare si se afla in afara oricarui pericol.

UPDATE ORA 12:20: MAE a anuntat ca ambasadorul roman la Islamabad, ce se afla la bordul elicopterului prabusit este in afara oricarui pericol.

Potrivit MAE, Ambasada Romaniei la Islamabad a trimis o echipa speciala la sediul la sediul MAE pakistanez pentru a obtine mai multe informatii cu privire la circumstantele in care a avut loc incidentul.

UPDATE ORA 12:15: Printre victimile accidentului aviatic se afla si sotiile ambasadorilor din Malaezia si Indonezia, dar si cei doi piloti ai elicopterului MI-17, informeaza Agerpres. In elicopterul prabusit intr-o scoala din nordul Pakistanului se afla si ambasadorul roman in acest stat.

Printre raniti se mai afla si ambasadorii Poloniei si Olandei la Islamabad. Conform unor surse oficiale, sase persoane si-au pierdut viata in accidentul aeriande vineri

 

Vom reveni cu amanunte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top