Connect with us

Revistateo.ro

Cotabiţă găsit inconştient în camera de hotel

Stiri

Cotabiţă găsit inconştient în camera de hotel

UPDATE 16:15 „Va multumim pentru gandurile bune pe care ni le trimiteti si pentru sustinerea pe care o simtim. Tata este pe maini bune si suntem alaturi de el intrutotul. Rugam insa presa sa inteleaga ca acum nu vom da declaratii de niciun fel si sa respecte aceasta dorinta in perioada urmatoare”, a scris, in urma cu cateva momente, pe Facebook una dintre fetele cantaretului, Aela Cotabita.

UPDATE 15:45: Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca ,, Este singura si ultima declaratie, deoarece familia si-a exprimat dorinta de a nu fi divulgate alte date medicale. Daca doriţi informatii, adresati-va familiei. În prezent este supus unei proceduri numita cateterism.”  Cateterismul cardiac  este realizat sub control radioscopic si necesita o spitalizare de 48 pana la 72 de ore. Se practica o anestezie locala si o mica incizie la punctul de introducere a cateterului, in general la plica inghinala. Cateterul este introdus intr-o vena pentru explorarea cavitatilor drepte ale inimii, si intr-o artera pentru cea a cavitatilor stangi, apoi cateterul este impins pana in inima prin vas. Examenul dureaza intre 30 de minute si o ora si 30 de minute. Cateterismul permite diagnosticarea unei boli cardiace, evaluarea gravitatii sale si aprecierea rasunetului ei, daca este vorba de o boala congenitala sau dobandita.

In acest moment , Gabriel cotabita este pe sectia de terapie intensiva coronariana, la etajul 5 , a Spitalului Floreasca. Abia peste circa 3 ore se va sti care este cauza atacului de cord si ce se petrece mai exact cu artistul.

UPDATE 15:39:Gabriel Cotabita este chiar acum operat de catre medicul Bradisteanu.

UPDATE 14:41: Starea lui Gabriel Cotabita este critica si pericolul inca nu a trecut. El respira cu ajutorul aparatelor si este internat la terapie intensiva.

CITESTE SI: CE SPUNE CATALIN CRISAN DESPRE GABRIEL COTABITA

UPDATE: Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti si purtator de cuvant al Spitalului Floreasca, a declarat la B1 TV ca artistul este in stare grava. „A fost transportat in conditii de siguranta la noi in spital. Acum i se fac investigatii. Avea antecedente cardiace, dar nu pot sa ofer amanunte”, a sustinut Oprita, la B1 TV.

Cunoscutul cântăreţ Gabriel Cotabiţă a fost găsit în stare de inconştienţă la hotelul Hilton din Capitală cu cateva zeci minute in urma. Artistul era la sala atunci cand a cazut inconstient langa un aparat de sport, iar antrenorul de fitness i-a acordat primul ajutor până a venit o echipă SMURD. Anul acesta, Gabriel Cotabita a reusit sa slabeasca aproximativ 30 de kg.

Medicii de pe SMURD l-au resuscitat acum aproximativ 40 de minute. Artistul a intrat in stop cardiorespirator, iar starea sa este foarte grava.

Solistul se afla acum la Spitalul de Urgenţă Floreasca si va ramane internat.

Vom reveni cu amanunte!

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. mihaela

    2015-05-08T15:15:00+03:00 at 2015-05-08T15:15:00+03:00

    Multa sanatate Gabriel Cotabita ,noi te apreciem foarte mult . Ziaristii insa ca de obicei incurca lucrurile… unde a fost gasit ,in camera de hotel sau la sala de sport … decideti-va .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top