Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce se întâmplă cu părul tău dacă îl speli cu Cola

Stiri

Uite ce se întâmplă cu părul tău dacă îl speli cu Cola

Este uimitor, dar Cola este o băutură care poate fi benefică pentru părul tău. În Statele Unite deja acest obicei a devenit un trend și multe femei folosesc Cola pentru a îmbunătăți textura firului de păr. Se spune că acest tip de suc are proprietăți incredibile asupra părului și te ajută să îl aranjezi mult mai bine.

CITEȘTE ȘI: VREI O SCHIMBARE DE LOOK? ACEASTA TUNSOARE ESTE SOLUȚIA!

Unele femei folosesc Cola pentru a-i oferi părului un aspect mai natural. Dacă natura te-a binecuvântat cu bucle, acest suc îmbunătățește textura buclelor și le ondulează mult mai frumos. Acest lucru se întâmplă în special datorită conținutului de zahăr din această băutură răcoritoare, dar și datorită acidului fosforic. Acest acid are proprietatea de a contracta cuticulele firului de păr și astfel acesta devine mai suplu și mai puternic. Asta înseamnă că părul tău va avea un aspect mai natural, mai ales dacă este ușor ondulat de la mama natură.

Totodată, datorită ingredientelor pe care le conține Cola, părul tău va deveni mai strălucitor și mult mai catifelat la atingere. Este recomandat să te clătești cu acest tip de băutură răcoritoare dacă îți doretști mai multă stabilitate de la părul tău. Aspectul său va fi vizibil îmbunătățit încă de la prima utilizare și va fi plin de viață.

Chiar și vedetele de la Hollywood au încercat această metodă și o recomandă fanilor. Printre celebritățile care se clătesc pe cap cu Cola se numără și Suki Waterhouse, supermodel și actriță care a jucat în celebrul film Insurgent. Aceasta a declarat că este foarte mulțumită de felul în care arată și se simte părul ei după ce utilizează bautura răcoritoare pentru clătire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top