Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum a slăbit femeia care SE VISA BALENĂ

Stiri

Uite cum a slăbit femeia care SE VISA BALENĂ

Angie Gallagher are 36 şi trăieşte în Marea Britanie. Ca multe femei care au născut, femeia a început să se îngraşe din ce în ce mai mult, astfel că după a doua sarcină tânăra ajunsese la 124 de kilograme.

Nu a durat mult până ce britanica a început să aibă coşmaruri şi visa că urma să călătorească în Spania, doar că trupul ei era prea uriaş pentru a călători pe un singur loc, astfel că îl strivea pe vecinul de lângă ea. Coşmarul continua cu intervenţia stewardeselor, care erau nevoite să-i aducă lui Angie un prelungitor pentru centura de siguranţă.

CITEŞTE ŞI: Iată povestea femeii care s-a reîncarnat

„Visele erau groaznice”, povestea femeia. „La început, nu mă cuprindea centura, apoi mă trezeam pe plajă şi oamenii spuneau că sunt o balenă”.

Perioada în care au început coşmarurile a coincis cu rezervarea unei vacanţe în Spania, în noiembrie 2013, pentru luna august a anului următor. De atunci, britanica se imagina mereu speriată pe plajă, din cauza kilogramelor în plus, în timp ce soţul şi cei doi copii se distrau în voie.

Din acel moment, Angie a jurat că nu se va urca în avion cu acele kilograme în plus. „Nu am vrut sa imi fie rusine sa apar in fotografiile de familie”, a marturisit ea.

sursa foto newsandstar.co.uk

sursa foto newsandstar.co.uk

Astfel, în mai puţin de un an, femeia a reuşit să dea jos 50 de kilograme, fără vreo intervenţie chirurgicală şi a ajuns la mărimea 10, faţă de 24 cât purta iniţial.

Primul pas spre o siluetă de vis a fost renunţarea la mâncarea nesănătoasă. Britanica a început să gătească tot mai mult acasă, folosind legume, fructe şi alte alimente neprocesate şi a decis să meargă pe jos în fiecare dimineaţă, până la şcoala celor doi băieţi ai săi.

sursa foto newsandstar.co.uk

sursa foto newsandstar.co.uk

Doar aşa în august 2014, când avea programat concediul în Spania, femeia a călătorit normal, fără a fi nevoie de prelungitorul pentru centura de siguranţă, care îi terorizase multe nopţi. „A fost linistitor sa ma pot plimba in costum de baie fara sa imi fac griji despre parerea celorlalti”,a declarat femeia, mulţumită acum de corpul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top