Stiri
Cea mai delicioasă prăjitură vegetariană pe timp de vară
Rețetă: Cea mai delicioasă prăjitură vegetariană de vară:
INGREDIENTE Prăjitură vegetariană:
– 30 de biscuiți graham
– 4 linguri de unt vegan sau ulei de cocos
– 300 grame brânză Tofu
– 2 căni de lapte de cocos integral
– 2 căni de lapte de cocos normal
– o jumătate de cană cu fulgi de ciocolată semidulci
– 3 căni de sirop de arțar
– 2 căni de unt de arahide sărat
CITEȘTE ȘI: SALAM DE BISCUIȚI CU DOAR 7 INGREDIENTE
CUM SE PREPARĂ: Prăjitură vegetariană:
Asigurați-vă că aveți la îndemână, înainte de începerea preparării acestei prăjituri delicioase, un bol de sticlă termorezistent. Pregătiți cuptoru la 370-375 de grade.
Prima oară va trebui să treci biscuiții în blender. Apoi adaugi untul de arahide și continui să învârți compoziția cu blenderul. Pune acest amestec în bolul termorezistent și asigură-te că vei obține o pătură omogenă în interior. Pune la cuptor compoziția 10 minute și apoi las-o la răcit.
Apoi, separat, vei mixa siropul de arțar, brânza tofu și untul de arahide rămas (o cană a fost deja utilizată pentru prima compoziție). Transformă laptele de cocos în frișcă, într-un bol separat, și adaugă amestecul de tofu și arahide în acea frișcă.
Tot ce trebuie să faci în pasul următor este să pui compoziția peste blat și să pui apoi tortul la congelator. Lasă-l acolo o oră. Apoi, pune la încălzit laptele de cocos integral și toarnă0l după aceea peste fulgii de ciocolată semidulci, până când ciocolata se disipă. Acest amestec va fi așternut pe suprafața prăjiturii tale delicioase. Peste tort, poți pune câteva alune sau fulgi de cereale sărați, zdrobiți bine.
Poftă bună!