Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care îţi scot peri albi

Stiri

Top 3 zodii care îţi scot peri albi

Dintre toţi nativii, sunt unii care te-ar cicăli toată ziua, doar pentru că le place să vorbească sau sa-ţi reproşeze anumite lucruri. Uite mai jos dacă şi tu te afli printre ei:

Berbec. Aceşti nativi sunt de departe cei mai cicălitori din tot zodiacul. Nici nu este de mirare, având în vedere că nu vor accepta în veci faptul că există cineva mai presus ca ei. Cum să existe cineva mai bun sau mai capabil, când Berbecii sunt centrul universului şi vin chiar cu argumente care să demonstreze acest lucru. Până nu vor reuşi să te convingă de adevărul (lor) universal, nu se vor opri din cicălit, astfel că este posibil să cheleşti de-a dreptul dacă stai prea mult în prezenţa lor, nu doar să albeşti.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CUM AR TREBUI SA FIE PARTENERUL TAU

Fecioară. Fecioara este una dintre cele mai bune zodii, atâta timp cât nu o ai în preajmă. Cel mai greu de suportat într-un cerc de prieteni, acest nativ va face orice pentru a încerca să te convingă de faptul că tot ce cred ei este bine şi corect, în timp ce tu aduci tot felul de argumente contra. Fecioarele nu ştiu niciodată când să se oprească din argumentat, chiar dacă mai mereu nu au motivele sau argumentele necesare pentru a intra într-o astfel de dezbatere. De multe ori, Fecioara ştie că nu are dreptate, dar să recunoască asta ar însemna că este o persoană slabă, ori ea vrea să crezi că este exact invers.

Gemeni. Un alt tip de nativ cicălitor este cel din zodia Gemeni. Diferit de cei amintiţi mai sus, cel născut sub acest semn se află mereu în contradicţie cu el însuşi şi de multe ori acum îşi dă dreptate, iar în secunda următoare spune că tu eşti cel îndreptăţit. N-ai cum să-i înţelegi comportamentul, indiferent de cât de mult te-ai strădui. Gemenii au tendinţa să aleagă un membru al familiei căruia să-i scoată peri albi, asta cel puţin până când rubedenia respectivă va face exact cum spune nativul din Gemeni, care oricum îşi va scimba direcţia la prima adiere de vânt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top