Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 27 ianuarie 2013

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Berbec
Nu privi totul atat de rece si de rational, ca si cum s-ar rezuma la teorii invatate din carti, pentru ca unele probleme trebuie tratate si prin prisma emotiilor. Ti-e teama sa te bazezi doar pe sentimente, pentru ca altadata ti-ai ascultat doar inima si nu ai facut cea mai buna alegere. Cauta o cale de mijloc prin care sa combini mintea si sufletul pentru o decizie corecta. Vrei sa fii lasat sa faci singur alegerea cea mai buna, de aceea incerci sa nu tii cont de nimeni care te-ar putea influenta in vreo directie.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Taur
Fii rezervat cand vine vorba de bani, pentru ca risti sa faci o cheltuiala inutila. Tocmeste-te la pret, pune conditii, fii rezervat cu lucrurile prea scumpe, deoarece nu se anunta vremuri prea bune pentru bugetul familiei. Este timpul sa iei unele masuri prin care sa faci economii si sa reduci din pretentiile materiale, iar cumpatarea de acum isi va arata efectele benefice. Totusi, primesti si vesti excelente care iti aduc si norocul in cale, nu numai grijile materiale, deci profita de ele!

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Gemeni
Ca sa poti trece la etapele urmatoare ale unui proiect, pe parcurs e nevoie si de unele sacrificii. Succesul are si un pret de platit si merita sa-l dai atunci cand ti se cere, pentru ca numai asa vei putea ajunge la implinirea unui vis. Desi nu e usor sa accepti conditii defavorabile, ele isi vor arata in final efectele benefice, pentru ca esti convins ca nimic nu se ridica peste noapte, ci pe seama unor eforturi masive. Uneori te indoiesti si tu ca vei ajunge undeva, dar dupa ce vei face aceste compromisuri, vor incepe sa se iveasca si roadele bune.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Rac
Ai asteptat mult o anumita veste care a tot intarziat incat nici nu credeai ca va mai veni vreodata, dar astazi asteptarea ta ia sfarsit. Suna telefonul si esti anuntat exact ceea ce doreai sa afli sau te intalnesti cu persoana care va deveni eroul salvator pentru planurile tale cele mai dificile. E posibil ca si rolul tau sa fie unic in planurile altuia, adica tu esti persoana de care are nevoie un prieten intr-un moment culminant sau, invers, el e cel care iti ofera informatia cheie in cel mai important moment.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Leu
Esti blocat intr-un punct mort in care nu se mai urneste nimic. Bati pasul pe loc si nu-ti convine deloc situatia, pentru ca aveai planuri mari pe care nu le poti continua din cauza acestui impas. Profita de ragaz pentru a analiza cum s-a ajuns aici, fara sa faci dintr-o banala piedica o catastrofa. Nu te astepta nici ca sprijinul celor din jur sa vina de la sine, neconditionat. Desi exista suficiente persoane care pot clarifica situatia prin interventia lor, acestia nu intervin exact asa cum ar trebui. Nu ai intotdeauna parte de ceea ce-ti doresti.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Fecioara
Trebuie sa te supui unor legi dictate de persoane mai puternice decat tine. Nu prea ai ce comenta impotriva acestor reguli stricte, ci tot ce poti face e sa te supui. Orice abatere de la aceste reguli poate atrage si sanctiuni sau penalizari, si nu ti-ai dori asa ceva. Nu apela la tertipuri incorecte pentru a obtine o victorie, pentru ca succesul ar fi doar de moment; cand adevarul va iesi la iveala, se va duce si succesul, dar si reputatia ta! Fii cinstit in tot ce faci si accepta autoritatea altora.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Balanta
Nu poti accepta ritmul in care trece timpul, pentru ca se duce exact invers decat ai avea tu nevoie acum. Daca te grabesti, orele parca abia se misca si te fac sa-ti pierzi rabdarea, iar daca ai mai avea nevoie de un ragaz, cat de mic, ziua a trecut in goana fara sa duci la indeplinire ceea ce ti-ai propus. Te imping de la spate termene-limita stringente, care amplifica starea de stres. Nu mai stii cum sa te descurci ca sa te incadrezi in intervalul pe care-l ai la dispozitie, deci trebuie sa te organizezi mai eficient.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Scorpion
Esti atat de obosit incat tot ce-ti doresti pentru ziua de azi e somn de voie. Dar nu-ti poti permite o zi de pauza, pentru ca apar tot felul de treburi, iar extenuarea fizica isi spune cuvantul. Daca totusi te apuci de treaba, pe un fond fizic si nervos deja slabite, riscul de a gresi este mai mare, de aceea ar fi recomandabil sa nu te implici in activitati dificile, pentru ca nu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin. Ar fi doar pierdere de vreme si consum suplimentar de energie, deci vezi in ce merita sa te implici si in ce nu.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Sagetator
Fa ceva mai concret ca sa-ti duci la indeplinire planul la care visezi, pentru ca nu ti se ofera pe tava. Detii toate resursele necesare pentru a ajunge la final cu bine, dar ceva lipseste totusi: momentul potrivit pentru a da startul acestui sens! Fii atent la visele noptii, pentru ca ti-ar putea transmite un avertisment sau un sfat folositor ce merita respectat. In vis ti se arata momentul optim pentru a incepe, deci porneste cu mai mult curaj, caci subconstientul e sursa acestui semn bun si stie perfect ce ti se potriveste.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Capricorn
Criticile care ti se aduc te pun pe ganduri si incepi sa-ti cauti singur nod in papura. Esti de acord cu toate aceste reposuri, ba le agravezi si mai mult, de parca ai fi vinovat de toate relele pamantului. Fii realist si accepta-ti vina cu maturitate, atat cat e, ascultand ce au ceilalti de spus, dar nu transforma totul intr-un razboi cu tine insuti. A fi exigent e bine, dar nu duce auto-critica intr-o zona sumbra care poate genera depresie si o atitudine negativa fata de propria ta persoana.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Varsator
Auspiciile norocoase ale acestei zile sunt motivatia perfecta pentru a porni o actiune noua. Ai toate resursele necesare pentru a porni pe un drum de succes, dar singurul lucru de care ai nevoie este scanteia. Ea apare de unde nici nu te astepti pentru ca reusita de azi depinde mult de hazard si de noroc, iar acestea nu lipsesc din peisaj! Esti puternic motivat sa te apuci serios de treaba, pentru ca rezultatele spre care te indrepti cu pasi repezi sunt pe placul tau. Fiecare succes minor devine startul spre marea reusita.

Horoscop 27 ianuarie 2013 – Pesti
Pleaca undeva departe de casa impreuna cu un grup de amici, pentru ca lucrurile cele mai bune nu se petrec in mediul tau obisnuit. Trebuie sa schimbi locul si norocul, pentru ca prezenta ta intr-un anturaj tonic si vesel va avea efecte benefice pentru planurile tale. Revederea unor prieteni are un efect energizant asupra ta, pentru ca cei care tin la tine iti vor incarca bateriile cu vesti bune, cu laude si aprecieri, cu stimulente sincere, pentru ca uneori ai nevoie de un impuls de acest gen de la prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top