Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie

Zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie sunt:

1. LEU
Nu accepți să fii rănită în propriul orgoliu. Ai dăruit mult timp și multă dragoste din tine pentru ca relația să funcționeze ca pe roate. Dacă vezi că partenerul tău se uită în alte parte, poți recurge la tot felul de gesturi violente precum spartul de pahare sau farfurii. Nu mai spunem de faptul că e posibil să arunci la o parte toate obiectele pe care le găsești prin jur.

2. FECIOARĂ
Ești avidă după atenție, iar atunci când persoana iubită nu ți-o mai acordă, vezi numai infidelități peste tot. Deși ai al șaselea simț și știi cu mare exactitate când te înșeală, uneori dai și tu greș și riști să îți îngropi relația doar din cauza imaginației tale. Cuvintele dure, ocara sau tăcerea apăsată și victimizatoare sunt tacticile tale pentru a a-ți manifesta gelozia.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII BOLNĂVICIOASE

3. SCORPION
La capitolul gelozie ești ceva de genul – „Nu mănânci, dar nu îi lași nici pe ceilalți să mănânce”. Palmele sunt la ordinea zilei când partenerul tău de viață se uită după alte persoane, iar picioarele și unghiile devin arme indestructibile în lupta corp la corp cu iubitul tău. Violența ta exprimă lipsa de încredere în persoana aleasă și incapaciatea de a putea purta un dialog din care să descoperi și realiatea pe care o trăiește iubitul.

Zodiile care nu ies în evidență cu crize urâte de gelozie sunt Capricornul și Balanța. Acestea știu să se poarte moderat și rezolvă lucrurile cu calm. Nu suferă de accese impulsive, chiar dacă în interior zbuciumul este extrem de mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top