Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Veste neplăcută de la Samsung

Veste neplăcută de la Samsung: compania sud-coreeană se confruntă cu vânzări tot mai slabe, scrie yoda.ro. Afacerea coreenilor cu telefoane mobile, după lansarea lui Galaxy S6, este pusă serios sub semnul întrebării din cauza vânzărilor critice.

Telefoanele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge se vând mai prost decât S5-ul: abia acum s-au atins 10 milioane de unități vândute, anunță GSMArena, spre deosebire de S5 care se vindea mult mai bine, atingând același număr de vânzări în doar 25 de zile.

CITEȘTE ȘI: CUM ALEGI CORECT PENSULELE DE MACHIAJ
Compania a făcut acest anunț susținând că este în spatele prognozelor, ceea ce ne duce cu gândul la un plan de relansare sau chiar de rebranduire pe care coreeni l-ar putea pune în funcțiune în perioada următoare.

Compania Samsung a fost înființată în anul 1938 în Coreea de Sud și este una dintre cele mai cunoscute companii de electrocasnice, electronice și IT din Asia și din lume. Samsung are aproximativ 188.000 de angajaiți în 185 de birouri din 65 de țări, fiind alcătuită din opt divizii principale de afaceri. Veniturile Samsung reprezintă aproximativ 20% din PIB-ul Coreei de Sud, estimat la 1.200 miliarde de woni.

Imediat după lansarea lui Galaxy S6, mai mulți utilizatori au început să se plângă de senzorii foto folosiți de companie: cei de la Samsung au anunțat că nu folosesc senzori Sony ci Samsung ISOCELL. De asemenea, coreenii au precizat că folosesc senzori foto din mai multe surse, dar asta nu afectează sub nicio formă calitatea fotografiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top