Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 03 februarie 2014

Horoscop 03 februarie 2014 – Berbec
Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti. Alatura-te colegilor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda! Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.

Horoscop 03 februarie 2014 – Taur
Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala. Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profita de ragazul primit in dar!

Horoscop 03 februarie 2014 – Gemeni
Ai ajuns la capatul unui proiect si deja poti sarbatori reusita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. Acum, privind inapoi, spui ca nici nu mai conteaza eforturile depuse in ultima perioada pentru a ajunge aici, ci conteaza numai sentimentul de satisfactie a muncii implinite care te invaluie acum si te face sa te simti bine. Meriti felicitari, tocmai pentru ca ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, cand aproape ca ai fi fost tentat sa renunti, dar iata ca insistenta si rabdarea iti sunt acum rasplatite pe deplin!

Horoscop 03 februarie 2014 – Rac
Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

Horoscop 03 februarie 2014 – Leu
Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toata lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru ca ai impresia ca tu detii solutii la problemele tuturor. Daca ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensioneaza atmosfera pe oriunde ai trece. Poate ca aceasta atitudine ofensiva este totusi benefica, dar numai in acele spatii in care treneaza rutina si plictiseala, pentru ca mai vii tu cu un dram de energie.

Horoscop 03 februarie 2014 – Fecioara
Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute. Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 03 februarie 2014 – Balanta
Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

Horoscop 03 februarie 2014 – Scorpion
Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

Horoscop 03 februarie 2014 – Sagetator
De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Horoscop 03 februarie 2014 – Capricorn
Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere. Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

Horoscop 03 februarie 2014 – Varsator
Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea. Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

Horoscop 03 februarie 2014 – Pesti
Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce parea sa stea pe loc poate capata un alt ritm de evolutie. O veste buna te poate incuraja sa mergi mai departe. O mana de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umarul pus de cineva drag alaturi de tine iti va reda increderea in sansele de reusita ale acestui plan, pentru ca, stiindu-te sustinut si aprobat de pe margine de altii, ai alta putere de a duce mai departe ceea ce ai inceput. Cauta asadar tovarasii potriviti in preajma!

1 Comment

1 Comment

  1. Kristi

    2014-02-03T12:11:33+02:00 at 2014-02-03T12:11:33+02:00

    Bună. Pentru mine se potrivește ca o mănușă. O zi plăcută! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top