Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mihai Trăistariu comentează prestația trupei Voltaj din prima semifinală Eurovision 2015

Trupa Voltaj ar fi fost pe locul 9 în clasamentul voturilor de aseară, calificându-se în marea finală. Spunem ”ar fi fost” întrucât nu există o confirmare oficială în acest moment, deși pe pagina de Wikipedia a concursului s-a afișat pentru prima oară clasamentul din semifinale.

Mihai Trăistariu, locul 3 la Eurovision cu piesa „Tornero” în anul 2006, a comentat pe pagina sa de Facebook prestația de aseară a celor de la Voltaj: „Voltaj a cântat FĂRĂ GREŞEALĂ. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă… totul a fost curat. Evident… tre’ să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe! Favoritele mele până acum sunt aşa: 1. Suedia, 2. Spania, 3. Australia, 4. Italia, 5. Rusia”.

CITEȘTE ȘI: DE CÂTE SECUNDE ARE NEVOIE OCHIUL TĂU PENTRU A RECUNOAȘTE O IMAGINE
România se va confrunta pe scena de la Viena cu 26 de țări, sâmbătă, 23 mai, dintre care 7 sunt deja în finală fără să treacă prin furcile caudine ale semifinalei: Australia, Austria, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie și Italia.

Printre piesele favorite în acest an la marele premiu, conform sondajelor de pe Internet și a comentariilor de pe paginile dedicate Concursului Muzical European, sunt Italia, Rusia, Norvegia și Estonia.

Anul acesta în camera verde a Eurovisionului, locul unde stau concurenții așteptându-și rândul pentru a intra pe scenă sau aștepând punctele din partea juriului și a publicului, o are ca gazdă pe Conchita Wurst, femeia cu barbă care a câștigat competiția anul trecut. Una dintre surprizele semifinalei de aseară a fost calificarea Ungariei, țară pe care foarte puțini au pariat anul acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top