Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 5 februarie 2014

Horoscop 5 februarie 2014 – Berbec
Esti cam dezinteresat si nu prea te trage ata la treaba, cel putin nu la actualul serviciu, ci te tot gandesti la o schimbare in cariera. Daca salariul nu te mai satisface, daca ceva nu mai merge asa de bine la locul de munca, trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva: ori sa-i ceri sefului o marire de salariu sau o mai buna recunoastere a meritelor tale, ori sa incepi sa trimiti CV-uri pe la alte companii, ca nici nu stii de unde sare iepurele. Dar, pana una – alta, ar fi bine sa cauti o noua sursa de venit, sa incepi sa faci ceva pe cont propriu pentru un ban in plus.

Horoscop 5 februarie 2014 – Taur
Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.

Horoscop 5 februarie 2014 – Gemeni
Nu te crampona de un banal impas, pentru ca nu e deloc atat de grav pe cat il faci tu sa para. Dimpotriva, chiar daca nu arata deloc bine ceea ce vezi cu ochii tai, vei intelege latura utila a acestui impas, pentru ca sigur ai ceva important de invatat de aici. Vei putea transforma orice moment critic intr-o experienta folositoare pentru viitor, altfel cum le-ai putea afla pe toate? Chiar daca prima reactie este sa aluneci spre pesimism si neputinta, dupa ce trece socul initial, vei incepe sa-ti aduni fortele si sa descoperi solutiile optime. Nu fi dezamagit, ci accepta cu maturitate lectia oferita.

Horoscop 5 februarie 2014 – Rac
Gasesti de fiecare data exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Esti in totalitate pregatit si potrivit pentru tot ce ai de facut astazi, deci nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te teme sa incerci. Nu trebuie sa astepti miracole de la altii, pentru ca rezolvarea tuturor problemelor sta in mainile tale si in propriile idei. Ajunge doar sa te concentrezi un pic, sa te inarmezi cu rabdare si sa pornesti la drum, constient ca rezultatele nu vor aparea repede. E cale lunga pana la primele semne de reusita, deci urmeaza, lent si calm, pasii firesti pana la finish.

Horoscop 5 februarie 2014 – Leu
Daca cel drag iti pregateste astazi o surpriza neplacuta, ar fi bine sa nu i-o treci cu vederea, poate pentru a cata oara? Nu e bine sa-i tolerezi iar si iar gesturile incorecte, reactiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru ca tu meriti sa fii iubit si rasfatat, nu jignit si criticat intruna! Nu mai accepta aceasta atitudine, deci ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decat sa suporti din nou asemenea reactie, care nu face altceva decat sa-ti raneasca inima. Impune-i un ultimatum: ori isi schimba atitudinea fata de tine, ori fiecare merge pe drumul sau. Ce rost sa te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?

Horoscop 5 februarie 2014 – Fecioara
Ai tot amanat un anumit moment sau, din cauza unor piedici ce nu tineau de tine, nu se mai intampla, desi erai pregatit sa-i dai startul, dar iata ca toata asteptarea ta a meritat. Esti chiar in fata acelui moment cui te deschizi cu optimism si entuziasm catre aceasta noutate, convins ca este exact ceea ce aveai nevoie. Ai incredere in reusita acestui moment, tocmai pentru ca a fost indelung asteptat si pregatit la nivel teoretic, astfel incat nu poate iesi decat foarte bine. Investeste resursele pe care le-ai economisit in acest sens, pentru ca acum e vremea sa iasa la iveala tot ce ai acumulat, in asteptare.

Horoscop 5 februarie 2014 – Balanta
Nu te amagi singur ca directia in care mergi e perfecta, cand intuitia iti spune ca nu e chiar asa. Poate esti influentat de cineva sa vaslesti spre un punct care se va dovedi a fi mai degraba o iluzie, decat un fapt real. Deschide bine ochii si nu te increde in toate promisiunile pompoase care ti se fac, pentru ca exista in preajma ta persoane care viseaza aiurea si te trag si pe tine in visul lor imposibil. Mai bine le spui verde-n fata ca se mint singuri, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Nu e visul tau, deci poti vedea realitatea cu maturitate si poate ii tragi si pe ei de maneca la timp.

Horoscop 5 februarie 2014 – Scorpion
Uneori e bine sa te retragi din lumina reflectoarelor si sa-ti oferi o clipa de meditatie smerita, in care sa te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse. Vei descoperi ca ai scapat din vedere cateva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub pres, dar, mai devreme sau mai tarziu, ele trebuiau sa iasa la lumina. Asculta-ti vocea interioara care are ceva sa-ti transmita! Opreste-te un pic din iuresul cotidian si adu-ti aminte de suferintele tale interioare, de ranile ramase deschise in inima ta, pentru ca ai nevoie de aceasta intoarcere spre sinele tau cel mai profund. Dandu-i putina atentie, te vei elibera de o povara pe care o tot cari cu tine de atata timp.

Horoscop 5 februarie 2014 – Sagetator
Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problema de care nu te poti inca detasa. O discutie lucida cu cineva din afara iti va deschide perspective diferite asupra situatiei care te preocupa si ai putea observa ca, ceea ce pe tine te face sa suferi si nu te lasa sa te simti bine, de fapt nu are nicio importanta. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tau sensibilizat le ridica la rang de drame personale. Lasa-l pe cel de langa tine sa te ajute, spune-i pe ai pe suflet si cere-i sfatul, pentru ca e acolo pentru a-ti prezenta problema care te framanta dintr-un unghi pe care tu, deocamdata, nu-l vezi.

Horoscop 5 februarie 2014 – Capricorn
Viziunea ta optimista si deschisa asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu stii cum te imparti cu brio in atatea directii, pentru ca reusesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa te simti stresat, ba chiar pastrandu-ti si zambetul pe buze, incat uimesti pe toata lumea cu atitudinea ta deschisa in fata oricarei provocari. Se vede ca pui pasiune in tot ce faci si e normal ca, atunci cand lucrezi cu placere, rezultatele sa fie pe masura. Nu te mai cramponezi de piedici si lipsuri, asa ca altadata, ci reusesti sa spui ca totul e posibil, simplu si excelent!

Horoscop 5 februarie 2014 – Varsator
Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.

Horoscop 5 februarie 2014 – Pesti
Retrage-te un pic din galagia din jurul tau, pentru ca altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ti le transmite intuitia. Esti persoana care isi aduna cel mai bine gandurile in liniste deplina, in izolare perfecta, ca atare gaseste macar cateva clipe in care sa stai doar tu cu tine insuti. Iti vei recapata echilibrul interior in acel moment de meditatie, de reculegere, de discutie cu eul tau interior, pentru ca de acolo vor veni la suprafata idei sau solutii la problemele cu care te confrunti in viata de zi cu zi, dar pe care, stresat si captiv in mijlocul emotiilor negative, nu le poti auzi. Permiteti o oaza de liniste doar pentru tine!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top