Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Unde ar putea începe AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, în opinia unui cunoscut miliardar

Miliardarul maghiar George Soros, unul dintre cei mai influenți oameni de pe planetă a avertizat că planeta stă pe un butoi cu pulbere. Al treilea război mondial poate fi o realitate în viitorul apropiat și totul depinde de cum va decurge economia chineză.

George Soros a ținut un discurs la o conferință Bretton Woods a Băncii Mondiale, unde a vorbit deschis despre al treilea război mondial. George Soros consideră că un nou conflict planetar ar putea apărea între China și Japonia, dacă puterea de la Beijing va dori să își centreze economia pe intern și nu pe producție pentru extern.

CITEȘTE ȘI: PĂRINTELE CLEOPA DESPRE APOCALIPSĂ
„În cazul unui conflict între China și un aliat militar al SUA, cum ar fi Japonia, atunci nu este o exagerare să spunem că suntem în pragul unui al treilea război mondial’, a spus Soros. Cheltuielile militare sunt în creștere în Rusia și China”, a declarat Soros la conferința Băncii Mondiale.

George Soros susține că Statele Unite pot împiedica declanșarea unui conflict la scară planetară dacă i se va permite yuanului chinez să intre în ”cutia” de valute a Fondului Monetar Internațional, cu toate că va deveni o monedă puternică ce va amenința dolarul.

Soros a făcut aceste previziuni din cauza situației tensionate din arhipelagul Spratly, din Marea Chinei de Est, acolo unde statul chinez construiește insule artificiale susținând că sunt realizate în scopul apărării poporului chinez de amenințările armate. Țările din zonă traduc acțiunea Chinei prin extinderea controlului asupra Mării Chinei de Sud, camuflată în declarații pe tema securității statale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top