Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai bună MASCĂ PENTRU PĂR ARS

Stiri

Cea mai bună MASCĂ PENTRU PĂR ARS

Firul de păr se deteriorează cu fiecare vopsire, uscare sau coafare, astfel că la un moment dat acesta își va pierde strălucirea și rezistența. Pentru a împiedica ruperea sau căderea părului ai nevoie de un tratament pe măsură, astfel că masca următoare este cea mai bună soluție pentru o podoabă capilară sănătoasă.

CITEȘTE ȘI: Nu face asta dacă vrei să ai un păr sănătos

Nu doar că ingredientele sunt la îndemâna oricui, dar nici nu mai este nevoie să mergi la salon pentru tratamente, căci poți face tratamentul în confortul propriei locuințe.

Uite de ce ai nevoie pentru cea mai bună mască pentru păr ars:

– jumătate de avocado
– 1 banană
– 2 gălbenușuri de țară
– 3 linguri de miere
– 3 linguri de ulei de cocos sau ulei de jojoba

După ce ai strâns toate ingredientele, trebuie doar să le amesteci bine, până când vei obține o pastă. Masca pentru păr ars se recomandă a fi aplicată de două ori pe săptămână, pe părul umed și curat (nu ud). După ce părul a fost masat cu acest amestec, se înfășoară într-un prosop cald și se lasă la acționat timp de 15 minute.

Veți vedea cum după două săptămâni (4 utilizări), podoaba capilară va începe să strălucească din nou, iar firele de păr se vor regenera. Datorită efectului hidratant pe care mierea și uleiurile vegetale le au asupra părului, acesta va avea un aspect mult mai îngrijit, în timp ce gălbenușul de ou, fructul de avocado și banana vor lucra intensiv la refacerea structurii firelor de păr arse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top