Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care se vor îndrăgosti în iunie

Zodiile care se vor îndrăgosti în iunie:

TAUR
Lasă totul deoparte și deschide-ți inima pentru persoana pe care o vezi frecvent în ultima perioadă. În iunie vei avea ocazia să petreci mai mult timp cu cel/cea de care te lovești ”accidental” în ultima săptămână. Este marea ta iubire, iar aceste ciocniri accidentale sunt bine gândite de zeii iubirii.

CITEȘTE ȘI: FRUMUSEȚEA FIECĂREI ZODII
SĂGETĂTOR
În cazul în care nu ai încă pe cineva, fixează-ți ceasul, pune-ți cele mai frumoase haine pe tine și dă-te cu un parfum floral pentru că prințul tău se va arăta după jumătatea lunii. Este o persoană cu totul necunoscută, pe care o vei cunoaște treptat, iar fiecare lucru pe care îl vei descoperi despre acea persoană te va ține tot mai captivă în prezența sa.

VĂRSĂTOR
A venit timpul să cunoști fericirea! După interminabilele (parcă!) dezamăgiri din ultima vreme, vei cunoaște în sfârșit persoana ideală. Adică acea persoană care:
1. Nu te va judeca pentru ceea ce ești
2. Nu îți va atrage atenția în public (lucru pe care îl urăști)
3. Nu îți va reproșa că îți cumpără cadouri
4. (Cel mai important) Îți va fi 100% fidel.

CAPRICORN
Oricât de multe planuri ți-ai face, socoteala de acasă nu se nimerește cu cea din târg. Lasă-te sedus de valurile vieții și vei vedea că, deși nu te aștepți în anumite momente, dragostea apare ca de nicăieri. Doar că în cazul tău, este vorba despre o persoană pe care o cunoști foarte bine și pe care o vezi abia acum cu alți ochi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top