Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

NU AȘA SE AGAȚĂ! 10 erori frecvente făcute de femei

Cum nu se agață: 10 erori făcute des de femei

1. RÂZI LA ORICE SPUNE EL
Dacă nu e ceva amuzant, abține-te. Îi dai nas dacă îl faci să creadă că este prea glumeț, prea frumos, prea deștept etc. Ți se va urca în cap și vei regreta.

2. TE ÎMBEȚI PÂNĂ PIERZI ECHILIBRUL
Nu te condamnă nimeni dacă te mai îmbeți din când în când, însă există niște limite, mai ales dacă vrei să agăți un tip. Te va privi doar cu milă și ar putea profita de tine pentru o simplă aventură.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE POZIȚIA SEXUALĂ PREFERATĂ DESPRE PERSONALITATEA IUBITULUI TĂU
3. ÎI POVESTEȘTI DE TOȚI BĂIEȚII CARE STAU LA COADĂ LA TINE
Nu e necesar să îți faci o astfel de reclamă pentru a-l atrage în mrejele tale. Nu te lăuda singură ca să-l faci să te dorească și nu îi da de înțeles că el nu trebuie să stea la coadă pentru că deja îl accepți.

4. EȘTI RĂUTĂCIOASĂ INUTIL CA SĂ ÎȘI DEA SEAMA CĂ FLIRTEZI
Este o tactică păguboasă și nu mai funcționează deja de secole. Nu trebuie să fii o bad woman ca să îl atragi. Fii tu însăți!

5. TE PREFACI CĂ EȘTI STELISTĂ DOAR CA SĂ ÎI INTRI ÎN GRAȚII
Te va prinde imediat. O să te întrebe de scorurile din ultima perioadă ale echipei preferate de fotbal și nu îți va rămâne altă cale de răspuns decât „Google Search”. Un pic penibil, nu-i așa?

6. ACȚIONEZI CA ȘI CUM NU ÎȚI PLACE
Treci adesea pe lângă el, îl privești cu coada ochiului, dar în momentul în care te întreabă cum te cheamă sau dacă bei ceva, o faci pe inabordabila. Nu e frumos.

7. INVENTEZI O POVESTE DE VIAȚĂ CA SĂ PARI MAI COOL
În general, poveștile inventate sunt depistate din prima. Nu face teatru și, dacă tot vrei să îl minți, ai grijă să îți amintești ceea ce i-ai spus pe urmă.

8. ÎI TRAGI CU OCHIUL
Chiar nu! Nu ai nevoie deloc de asta! E un gest profund misogin, iar tu ești o lady!

9. TE CIOCNEȘTI ”ÎNTÂMPLĂTOR”
Dacă te ciocnești din proprie voință pe holul ce duce spre baie în discotecă, se va prinde din start ce urmărești și te va cataloga drept o pradă ușoară.

10. SPUI CĂ AI IUBIT
O altă greșeală fundamentală este să o faci pe inaccesibila mințind că ai iubit. Pentru că cea care pierde cel mai mult ești chiar tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top