Connect with us

Revistateo.ro

Învaţă cum să ai bucle perfecte indiferent de lungimea părului

Par & Coafuri

Învaţă cum să ai bucle perfecte indiferent de lungimea părului

Orice femeie îşi doreşte să aibă bucle perfecte, fie că se pregăteşte pentru un eveniment important din viaţa ei sau a celor dragi, fie pentru o simplă seară în oraş, sau o festivitate de premiere din cadrul serviciului, părul este cel care mereu va spune multe despre persoana ei. Iată cum poţi să ai bucle perfecte, indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, drept sau cu onduleuri naturale.

CITEŞTE ŞI: CEA MAI BUNĂ MASCĂ PENTRU PĂR ARS

1. Părul scurt şi drept

Spre nenorocul acestor femei, părul scurt nu le va permite folosirea multor ustensile de coafat, dar îşi pot aranja părul cu puţină spumă. Spală părul şi lasă-l să se usuce aproape complet, apoi pune în palme spumă de coafat şi joacă-te în păr. Strânge pumnul şi apropie părul de scalp pentru a crea iluzia unui păr uşor neastâmpărat.

2. Părul lung şi drept

În cazul în care ai părul lung şi drept, atunci îţi va fi destul de uşor să îl coafezi. Poţi să alegi varianta ondulatorului electric sau pe cea a bigudiurilor electrice. În doar 1-2 ore poţi avea buclele perfecte pe care ţi le doreşti atât de mult. Nu uita să aplici putin fixativ după aranjarea buclelor pentru ca coafura ta să reziste mai mult în timp.

3. Părul scurt şi ondulat

În acest caz treaba este pe jumătate făcuta şi îţi poţi aplica uşol şi fără prea mult efort un ser pentru definirea buclelor. Părul scurt se aranjează de multe ori mult mai uşor decât cel lung şi este mult mai uşor de întreţinut.

4. Părul lung şi ondulat

Dacă eşti una dintre norocoasele posesoare ale unui păr ondulat, atunci în cazul tău eforul este ca şi inexistent. Chiar şi aşa, multe persoane care au părul ondulat preferă părul drept şi invers. Nu trebuie să apelezi la diferite ustensile pe care să le mânuieşti cu greu, ci tot ce trebuie să faci este sa-ţi defineşti buclele. Aplica puţină spumă de definire a buclelor, apoi aşteapta să îşi facă efectul. Vei observa că nu vei mai avea atât de multe fire rebele şi că părul tău se aşează altfel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top