Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 greșeli fatale dacă ții dietă vara asta

6 greșeli fatale dacă ții dietă vara asta:

1. MĂNÂNCI ÎNTRE MESE
Dacă îți este foame între mese se întâmplă pentru că nu ai luat corect micul dejun sau… nu l-ai luat deloc. Vei apela la câte un pachet de chipsuri nesănătoase cu ketchup pentru a-ți potoli senzația de foame, ceea ce înseamnă automat depunerea de grăsime pe corpul tău. Înlocuiește acest obicei prost și nu rata principala masă a zilei. Recomandări la masa de dimineață: un iaurt natural slab cu câteva fructe sau cereale integrale cu lapte.

CITEȘTE ȘI: DIETA DE VARĂ CU SALATE
2. CINA SE TRANSFORMĂ ÎN MASA DE NUNTĂ
Nu ai mâncat toată ziua și ți-ai păstrat momentul pentru cină? Acesta nu este un mod inteligent de a slăbi, avertizează nutriționiștii. Ceea ce consumi în exces la masa de seară nu vei putea da jos pentru că nu mai depui efort noaptea pentru a arde caloriile, iar asta înseamnă îngrășare justă.

3. ABUZEZI DE ALCOOL
Știm. Nopțile de vară fără plajă, muzică bună, băieți cât cuprinde și alcool nu sunt perfecte. Consecința consumului de alcool este valabilă și pe timpul verii: te deshidratează, crește riscul de a face insolație și îngrașă.

4. ÎNCĂ O ÎNGHEȚATĂ ÎN PLUS NU STRICĂ. ȘI AȘA E CALD!
Nimeni nu te condamnă dacă mănânci înghețată, însă ai grijă să nu exagerezi cu acest produs alimentar plin de zahăr. Te îngrașă dacă vei mânca mai multe de două pe zi.

5. ATENȚIE LA AMBALAJ
Multe persoane cumpără alimente ”light” fără să citească cu atenție ingredientele. Ceea ce vor descoperi nu va fi deloc light: grăsimi, amelioratori și sintetizatori de arome.

6. CINEZI DOAR FRUCTE
Nu este o soluție bună dacă alegi să consumi banane și portocale, pe motiv că ești la cură. Acestea conțin fructuoză, adică zahăr, în special citricele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top