Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 31 mai 2015

Horoscop 31 mai 2015 – Berbec
Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

RECOMANDARE: TESTUL COMPATIBILITĂŢII: Care este coeficientul vostru de intimitate?

Horoscop 31 mai 2015 – Taur
S-a intamplat ceva care ti-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

Horoscop 31 mai 2015 – Gemeni
Prea te gandesti doar la planurile care nu ti-au iesit iar aceasta atitudine negativista si pesimista nu e deloc benefica pentru a te concentra la ce ai de facut. Au fost si foarte multe aspecte excelente, si multe recompense obtinute, si enorme satisfactii pe parcurs, dar esti obsedat de un esec major la care, faci ce faci, si revii mereu cu gandul. Ar fi bine sa lasi acel moment undeva in trecut, bine ingropat printre amintiri care nu mai au nici un rol in prezent, si sa scoti la lumina lista lunga de succese si realizari cu care te poti mandri. Acestea conteaza acum, nu greselile sau esecurile personale!

Horoscop 31 mai 2015 – Rac
Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor frumos.

Horoscop 31 mai 2015 – Leu
Nu pune la suflet replicile dure pe care ti le mai arunca unii in fata. Ei nu stiu sa se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor sa aiba sens si chiar sa-ti fie de folos, daca treci peste tonul agresiv cu care ti se adreseaza. O discutie in contradictoriu inceputa azi, desi poate atinge si cote alarmante, se va dovedi a fi scanteia perfecta pentru a lua masuri mai drastice in viata ta: sa renunti la un obicei, sa opresti un drum care nu-si mai are rostul sau sa accepti din mers o alta opinie decat cea proprie. Chiar daca ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu inseamna ca trebuie sa le ignori.

Horoscop 31 mai 2015 – Fecioara
Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

Horoscop 31 mai 2015 – Balanta
Nu primesti chiar ceea ce asteptai, dar in loc sa privesti totul ca pe o dezamagire, incearca sa gasesti jumatatea plina a paharului in ceea ce se petrece in fata ta. Poate nu e chiar asa de rau precum pare sau, mai bine zis, e altceva decat ai dorit, dar poate la fel de bun ca si varianta la care te gandeai initial. Profita de alternative, fara sa comentezi si fara sa cauti nod in papura, deoarece, dupa o vreme, iti vei da seama ca era doar o alta solutie decat ai gasit tu la inceput, dar la fel de eficienta.

Horoscop 31 mai 2015 – Scorpion
Atmosfera zilei depinde enorm de mediul in care nimeresti. Ai tendinta sa te alaturi celor tristi, pesimisti, negativisti, care te vor molipsi si pe tine, in loc sa cauti compania oamenilor veseli, care iti pot ridica moralul si atrage in actiuni constructive. Nu te complace in starea de comoditate si liniste pe care ti-o inspira cei tristi, pentru ca acum nu conteaza faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult in urma, facandu-te sa semeni cu ei. Daca vrei o zi reusita, inconjoara-te de cei mai optimisti decat tine!

Horoscop 31 mai 2015 – Sagetator
Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita, pentru ca in astfel de locuri linistite reusesti sa-ti extragi starea de pace dupa care tanjesti. Singuratatea iti prieste si chiar o preferi pentru o zi, pentru ca vei simti, la finalul zilei, ca ai realizat o multime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat daca ai fi fost in miezul altor activitati.

Horoscop 31 mai 2015 – Capricorn
Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru ca ti-ar lipsi, ci pentru ca trebuie sa-i administrezi cu prudenta si maturitate, ca nu cumva sa-i risipesti. Posibil sa apara o suma consistenta de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie sa te gandesti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca sa le aduci, una cate una, la zi. Te vei simti excelent dupa ce vei sterge de pe lista de restante o serie intreaga de subpuncte, de parca ai simti dintr-o data ca se echilibreaza balanta. Banii au rolul de a restabili ordinea si calmul in viata ta, deci sunt binefacatori!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CUM AR TREBUI SA FIE PARTENERUL TAU

Horoscop 31 mai 2015- Varsator
Astepti de undeva scanteia care sa-ti dea impulsul sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Doar de atat mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapa cu etapa. Vestea poate sosi chiar acum, dupa care lucrurile vor evolua ca la carte, cu sansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decat ai fi sperat, semn ca prinzi un vant bun la pupa care te propulseaza direct la tinta finala. Uneori ai nevoie de atat de putin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi: in gasirea solutiei cele mai bune pentru tine.

Horoscop 31 mai 2015- Pesti
Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

Horoscop 31 mai 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top