Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO! Se vrea „baiat rau”! Un CUNOSCUT CANTARET de la noi il copiaza pe J Balvin? Uite DOVADA

De cativa ani, acest cantaret cauta sa imbrace tinute extravagante atunci cand urca pe scena, iar de cele mai multe ori, stilul lui vestimentar e asemanator cu cel al artistilor de peste Ocean.

Gurile rele spun ca acest cantaret incearca sa-i copieze stilul lui J Balvin, asemanarile fiind usor de sesizat. Totul a pornit de la niste haine asemanatoare pe care cei doi le-au purtat la diverse ocazii, in perioade diferite.

Si ca sa dea apa la moara carcotasilor, Tutu a postat o poza cu el in care apare intr-o pozitie identica ca a lui J Balvin, cu sapca pe cap, iar cantaretul columbian a ramas si el uimit de asemanarea dintre ei.

Mai mult, J Balvin a fost atat de impresionat incat a lasat si un comenatriu la poza respectiva: „Wooow”, a fost reactia artistului, care se pare ca este si prieten cu cantaretul roman.

A lansat o noua piesa „Mai tare”

Recent, tanarul cantaret a lansat primul single produs in totalitate de el. „Mai tare” se numeste piesa cu care Tutu spera ca va da lovitura pe piata muzicala din Romania. Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflati mai multe la momentul oportun.

Single nou: Adrian Tutu – „Mai tare”:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top