Connect with us

Revistateo.ro

3 probleme de sănătate CIUDATE și remediul lor

Stiri

3 probleme de sănătate CIUDATE și remediul lor

3 probleme de sănătate CIUDATE și remediul lor:

Libidoul scăzut. Chiar dacă pentru mulți acest lucru nu este perceput ca o boală, trebuie să consulți un specialist în momentul în care pofta de amor scade brusc. Motivele unei astfel de stări variază, de la stres până la alte afeciuni ascunse. Un libidou scăzut poate fi cauzat și de consumul de alcool sau alte substanțe, ori de unele pastile luate fără o prescripție corespunzătoare, așa că ar trebui să te gândești ce s-a schimbat la tine în ultima vreme. Dacă nu găsești răspuns la această întrebare, adresează-te unui specialist, care, în urma unui control, poate descoperi dacă starea de indiferență față de sex este cauzată de o tulburare de ordin fizic sau psihic.

CITEȘTE ȘI: Primul semn că ai contactat boala cu o mie de fețe

Răni autoprovocate. Poate părea bizar pentru unii, însă sunt oameni care, din cauza stresului enorm, ajung să se ardă sau să se taie în anumite zone ascunse. Automutilarea poate ieși la iveală și în cazul celor care suferă de depresie acută, ori de o tulburare alimentară care le dă organismul peste cap. Chiar dacă îți este rușine să-i povestești unui specialist cum ai ajuns să ai astfel de răni pe corp, cu cât ești mai sincer cu atât te va putea ajuta mai repede să treci peste adevărata cauză a rănilor provocate singur.

Urinezi cu sânge. Poate fi rușinos să povestești cuiva despre urinare sau materiile fecale, însă atunci când acestea conțin sânge, este vorba despre o afecțiune ce necesită atenție imediată. Poate fi vorba despre anumite probleme apărute în zona anusului, ori a tractului intestinal, boli ale rinichilor sau chiar cancer. Nu uita că orice întârziere poate agrava și mai mult boala de care suferi și doar un specialist este în măsură să recomande un tratament corespunzător.

ATENȚIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV. DACĂ SUFERIȚI DE SIMPTOMELE DE MAI SUS, ADRESAȚI-VĂ DE URGENȚĂ UNUI SPECIALIST!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top