Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Vrei să îți crească părul mai repede? Încearcă acest șampon dintr-o legumă pe care o folosești des!

Vrei să îți crească părul mai repede după ce ai văzut că nu îți place cum arăți cu el mai scurt? Nicio problemă! Iată câteva trucuri:

1. SPĂLAREA MAI DES A PĂRULUI
În mod normal, niciun produs cosmetic sau nicio soluție minune nu poate face ca părul să crească mai repede decât așa cum este programat, adică între 1 și 1,5 centimetri pe lună. Ceea ce pot face o serie de trucuri, precum spălarea mai desă a părului (care înseamnă hrănire + hidratare) este să nu întrerupă procesul de creștere a părului.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI NOI REGULI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI, PE TIMP DE CANICULĂ
2. ȘAMPONUL DE CEAPĂ PENTRU PĂRUL TĂU
O rețetă cu totul inedită pentru creșterea părului este spălarea acestuia cu un șampon… de ceapă! Nu ai nevoie decât de un șampon normal (fără alte chimicale, arome sau culori) și o jumătate de ceapă. taie bucățele ceapa, mărunțind-o ca și cum o pregătești când o pui la călit. Amestecă șamponul simplu cu ceapa mărunțită și lasă-l timp de 15 zile la loc răcoros.

După cele 15 zile, vei putea să te speli cu acest șampon-minune. Încă ceva: Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu mirosul părului tău. Atunci când se usucă, mirosul de ceapă dispare automat.

3. SPALĂ-TE PE CAP CU ULEI DE MĂSLINE ȘI SARE DE MARE
Uleiul de măsline tonifiază firele de păr, făcându-le mai rezistente, și încurajează creșterea părului. Sarea de mare are rolul de a elimina mătreața și a de garanta creșterea sănătoasă a părului, astfel încât acesta să nu se roadă foarte repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top