Connect with us

Revistateo.ro

Ce meriți să primești în viață, în funcție de zodie

Stiri

Ce meriți să primești în viață, în funcție de zodie

Berbec. Pentru că are o inimă mare și iubește cu adevărat (atunci când se întâmplă să găsească un partener pe măsură), Berbecul merită să fie alintat și iubit. Muuulte sărutări sunt menite în viața acestui nativ.

Taur. chiar dacă la prima vedere acest nativ pare dur, sub coarnele sale se află un suflet ce caută în permanență atenție. Tocmai din acest motiv Taurul merită o îmbrățișare lungă și vorbe dulci.

Gemeni. Firi perfecționiste, Gemenii au de rezolvat o problemă ce le dă mari bătăi de cap: părul! Indiferent de ce ar face, nu pot să-și aranjeze podoaba capilară. Ziua perfectă pentru ei ar fi așadar una în care părul să le stea perfect.

CITEȘTE ȘI: 6 zodii care suferă mereu din dragoste

Rac. Acest nativ nu se gândește prea des la el, ci mai degrabă la fericirea celorlalți. Cu toate acestea, visează să evadeze din mediul în care își trăiește viața și să încerce lucruri noi. Merită o vacanță specială, spun astrele, pe care cu siguranță o va și avea.

Leu. Ego-ul acestui nativ îi spune că are tot ce merită și că nu ar mai fi nimic ce i-ar putea strârni interesul. Cu toate acestea, o întâlnire cu idolul preferat este tot ce ar merita acest nativ pentru ca viața sa să fie perfectă.

Fecioară. Nimeni nu știe ce este în sufletul unei Fecioare, nici măcar ea. Cu toate acestea, scopul ei în viață este să-i slujească pe cei care îi sunt alături, astfel că ar merita mai multă recunoștință din partea lor.

Balanță. Cu toate că simbolul acestei zodii este unul perfect echilibrat, lucrurile nu stau tocmai așa în viața unei Balanțe. Pentru că de multe ori calcă strâmb, aceasta merită un discurs moralizator din partea unei persoane la care ține si de ale cărei sfaturi să țină cont.

Scorpion. Nativul acestei zodii ajunge de multe ori să facă o obsesie față de o anumită vedetă. Dacă este vorba de un cântăreț va merge la toate concertele și va cumpăra cât mai multe obiecte ce au parținut cândva idolului său. Scorpionul ar merita, așadar, măcar o îmbrăișare din partea celui pe care îl venerează.

RECOMANDARE: TESTUL IUBIRII: În ce oraş te vei îndrăgosti?

Săgetător. Acest nativ nu suportă să fie condus de cineva, mai ales pe plan profesional. Din acet motiv muncește toată viața, iar stilul său de viață îi golește buzunarul într-o clipă. Merită un job mai bine plătit, ar spune acest nativ.

Capricorn. O zodie cu multe pretenții și așteptări, Capricornul nu se mulțumește niciodată cu puțin. Ar merita el luna de pe cer, dacă s-ar duce cineva și ar da-o jos de acolo, chiar dacă mai apoi ar tinde spre Soare.

Vărsător. Vărsătorul nu are aspirații mari de la viață și nu visează la vile ori excursii peste mări și țări. Tot ce-și dorește este să aibă un prieten adevărat, cu care să împrată tot ce are. Merită un astfel de camarad, căci tinde să-i sprijine mai mult pe cei din jur, uitând de problemele sale.

Pești. Problema acestui nativ este că toată lumea îl percepe ca pe un copil mic, asta și din cauza comportamentului său pueril. Merită mai mult respect din partea celorlalți, asta pentru că este extrem de muncitor și loial celor din jurul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top